:pos2::pos2::pos2:Не знам што е работата,да ти ебам играта скапана изгубив 7разлика со Најјаки,5лични ми направи еден добар ,нека иде се у ПМ.
Браво Лузер,ќе ја освоиш и првава лига:wink:
Добар е бе.не сакам да се навраќам ама тоа е двојно повеќе скокови имаше од мене ама тоа е немаВ центар зашто сеа земав еден мислам дека е солиден еве го:
Robin Kirkøy (506801)
Име Тима: KK PARTIZAN DRAGONS Слава: Хваљена Будућа Звезда Препоручене Позиције: Центар
Форма: 4 Старост: 23
Умор:Висина: 219
Тежина: 119 Индекс Вештина: 41.691
Плата: 52.359 (+10% FPF) Одбрана: 10
Слободна Бацања: 7 Два Поена: 5
Три Поена: 5 Дриблинг: 1
Додавање: 4 Брзина: 6
Позиционирање: 5 Скокови: 14
Искуство: 6
Ипак ќе лета од тим на крај веќе му пројде времето прво ќе пробам за 20 милиони да го шитнам,под 15 милиони не го давам.После ќе купам некој 80000 20 години ѕверка некоја.Не зезај Радуловиќ ти е добар може ќе му падне формата некое време,ама понатака пак ќе гази.
Леееј, ќути со повредите, цела прошла сезона имаше барем еден играч повреден, добро е сега, баш да видам до кога ќе издржам без повреди...да бе сварно,пред 2 недели му се повреди и тоа само на 1 ден:jaj:,мене или на лузер кога ќе ни се поздрават едвај живи остануваат по 20 дена повреди.
Браво ИЦЕ само така да продолжиш! Честито.Не ми се верува сум го тепал Феноменот со 10 разлика поточно 70:60 во купот и не ми играше еден од подобрите PF што го имам ем му играше овој Julien Van de Bergen со 82.337 скил :nesvest:
И во лигата победив вчера 40 разлика очекувано со слаб тим но несмеам да си дозволам кикс на вакви натпревари.