Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Хах, заеби го Примо, овој ме воодушеви, што оценка има за два поени?
36 поена човече... :nesvest:

12 ка ама проблем е што има 5 за 2 поени и тоа многу шутира.
Денес играм со Чернобил се надевам на победа слаб е во последно време.Тројкашов 3 четвртини.
Инаку ред девил како знаеш да ми погодиш кој да ми чуваш.

12 ка ама проблем е што има 5 за 2 поени и тоа многу шутира.
Денес играм со Чернобил се надевам на победа слаб е во последно време.Тројкашов 3 четвртини.
Инаку ред девил како знаеш да ми погодиш кој да ми чуваш.
Увек местам различно, овој пат само на 3-4 играчи наместив помалце, сум утнал тоа што на овој сум ставил 80%. :tapp:

Ја играм со Тетово, има неколку фантастични играчи, ама слабо игра сезонава и Lion`s of Kumanovo го победија...

18-15 губам после прва четвртина
ама играм против првиот а јас сум тринаесети:vozbud:

Губам ко грчка.Веќе 20 разлика е на полувреме.
Тројкашов е дрвооо.

губам 36-30 на полувреме али цело време беше нерешено па дури и водев

Абе како ова буквално само на мене ми се дешава? :tapp:
Водев и 10-тина разлика, еве сега не ми иде ич. И секоја утакмица така, што д фак е проблемот? До уморот не е...

Абе како ова буквално само на мене ми се дешава? :tapp:
Водев и 10-тина разлика, еве сега не ми иде ич. И секоја утакмица така, што д фак е проблемот? До уморот не е...

ред девил која е твоја екипа и во која лига играш?

ред девил која е твоја екипа и во која лига играш?
Во Суперлига, екипата ми е Loser. :)
Иначе со одлична игра моите кошаркари стигнаа на +10, ама ако заебат сега, нема плата во наредните 5-6 години.

мене ме утепаа 18 разлика :tapp::tapp:
Јебига, увек е така на почеток, полека-полека ќе ја појачаш екипата и ќе ја сфатиш играта. А и од првиот си загубил, не е воопшто страшно.

Иначе ја тепав, доста важна победа, не смеев да загубам после киксот со Creative.
Малуенда се повреди на 3 дена, не е опасно.
Примо најдобар со 25 поена и 20 скока.
76:66 на крај.

зар е можно
службена ми ја земаа
излезе еден на поради 5 лични и пиша дека немам играчи на клупа:pos2::pos2::pos2:
и амин:pos2::pos2:

Ама пази се, од секоја така службено изгубена утакмица ти земаат 200.000, т.е. те казнуваат со 200.000 од буџетот.

Ама пази се, од секоја така службено изгубена утакмица ти земаат 200.000, т.е. те казнуваат со 200.000 од буџетот.

Тоа е ако не наместиш тактика а ако немаш играчи поради фаули мислам не те казнуваат.

Изгубив од Колибри 37-100 како што кажав 100,појаките само по 10 минути ги играв,играв со ботови,морав зашто сега имам утакмици со Најјаки,и Лајонс оф Куманово со кои имам реални шанси да победам плус играм дома така да мора да ги стегнам малце.
Честитки до сите до Лузер поготово БРАВО

Јас со едно другарче извршивме замена на тимовите.:)

Сакал да има тим во горните делови на табелата па му го дадов мојот, а сеа го водам тимот КК Предаторс во 1.2 лигата. Иначе тимот е во црвената зона на испаѓање, шанси за сигурен опстанок нема, ама мислам дека ќе изборам да играм бараж.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom