Значи сезоната има 30 кола значи 15 недели.Не се подобрува играта преку ноќ.Направи си солидно тимче па подобри тимскиот дух па направи тактика и таа да ти е само да се прилагодат и да ги рендаш сите.во вторник играм против MAKEDON'PHALANX
а колку време трае една сезона и како да си подобрам играта само една имам победено
фала за информациитеЗначи сезоната има 30 кола значи 15 недели.Не се подобрува играта преку ноќ.Направи си солидно тимче па подобри тимскиот дух па направи тактика и таа да ти е само да се прилагодат и да ги рендаш сите.
скопје селтикс-суперлига :helou:фала за информациите
а кој е твој тим и во која лига играш?
Па и Примо да не беше сеќе беше друго.Лелееееееее, абе ја викам тоа е некој бот, сеа гледам колку е јак, му ставив 80% во одбрана у пичку матер, да не беше он ќе беше друга приказна.
Се измачив малце, ама победив на крајот, резултат 75:72. Не знаев дека е ѕвероња тој што го купил Кирца, ме уништи со 36 поени. Добро ми оди со Кирца сезонава, добро ми оди во купот, ама во лигата сум комплетно разочаран.
Хах, заеби го Примо, овој ме воодушеви, што оценка има за два поени?Па и Примо да не беше сеќе беше друго.
Мене дефинитивно не ме ми е судено да тепам со тебе.