Кошаркарска репрезентација на Македонија

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
the_kop, лошо мислиш за Зафировски :D Има и тема за него, еве ја што мислам.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Зафировски веќе е во Македонија

M

marko 1996

Гостин
Има цела тема отворено за ова.
И не плукајте по него, туку по Киро Глигоров и СДМС што пред 20 години не' прекрстија во ФИРОМ.

ps: http://www.fiba.com/pages/eng/fc/FIBA/fibaStru/nfLeag/nfProf.asp?nationalFederationNumber=2604
Бранко е крив... Дај не тропај глупости ова е срам за еден капитен на репрезентација , требаше да се извини пред сите не да каже умрете тие што ме плукавте. Да баталиме тоа за квалификации Олимпијада немам многу оптимистички очекувања, може ке поминеме група ама после ке не разбијат. Дај боже да ме демантираат ама со европското го достигнавме врвот а и тоа го почуствува и Докузовски и си отиде да остане "легенда" во мак баскетот зашто знае што ке биде на турнирчево...

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Бранко е крив... Дај не тропај глупости ова е срам за еден капитен на репрезентација , требаше да се извини пред сите не да каже умрете тие што ме плукавте. Да баталиме тоа за квалификации Олимпијада немам многу оптимистички очекувања, може ке поминеме група ама после ке не разбијат. Дај боже да ме демантираат ама со европското го достигнавме врвот а и тоа го почуствува и Докузовски и си отиде да остане "легенда" во мак баскетот зашто знае што ке биде на турнирчево...
Да беше роден кога се деси тоа со името (или барем да не беше опозиционер) може и ќе ме сфатеше што зборам. Вака - тешко.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Несватливо ми е одлукава за Мираковски, значи пола година има пауза и никаква форма нема, додека на другата страна е Огнен кој беше носител на играта на МЗТ и кога на моменти се решава резултатот.
Али сепак не зависи дали Огнен ќе биде земен, или некој трет, најважното е Бо да не биде премногу заморен а истотака искуството на Гечевски ке биде од пресудно значење.
Иако од една страна имам недоверба во селекторскиот тандем, али секогаш гледам на позитивната страна па така и сеа, мора да се посети Лондон бе луѓе. :D

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.137
Поени од реакции
8.097
Несватливо ми е одлукава за Мираковски, значи пола година има пауза и никаква форма нема, додека на другата страна е Огнен кој беше носител на играта на МЗТ и кога на моменти се решава резултатот.
Али сепак не зависи дали Огнен ќе биде земен, или некој трет, најважното е Бо да не биде премногу заморен а истотака искуството на Гечевски ке биде од пресудно значење.
Иако од една страна имам недоверба во селекторскиот тандем, али секогаш гледам на позитивната страна па така и сеа, мора да се посети Лондон бе луѓе. :D
па мираковски нема да биди земен..

Член од
11 мај 2012
Мислења
68
Поени од реакции
34
the_kop, лошо мислиш за Зафировски :D Има и тема за него, еве ја што мислам.
Одлично си го изанализирал и јас би сакал да го видиме во пријателски па после да се реши што како
Тоде Тоде што те боде :icon_mrgr: http://balkan-sport.net/2012/05/pocele-pripreme-za-karakas-tod-zafirovski-dosao-da-izbori-mesto-u-timu/

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
До кога им се подготовките во Македонија?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
До кога им се подготовките во Македонија?
До почеток на Јуни ќе ги чекаат Перо и Владо да им се приклучат и заминуваат за Литванија таму две со домаќинот и со Русите. Па од таму летаат за САД. Бо ќе им се приклучи пред Венецуела.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Добро е ова што е повикан и Магдевски. Треба почесто да се повикуваат вака надежни кошаркари, не само во кошарката, туку во сите спортови.

Kajgana Shop

На врв Bottom