Бранко е крив... Дај не тропај глупости ова е срам за еден капитен на репрезентација , требаше да се извини пред сите не да каже умрете тие што ме плукавте. Да баталиме тоа за квалификации Олимпијада немам многу оптимистички очекувања, може ке поминеме група ама после ке не разбијат. Дај боже да ме демантираат ама со европското го достигнавме врвот а и тоа го почуствува и Докузовски и си отиде да остане "легенда" во мак баскетот зашто знае што ке биде на турнирчево...Има цела тема отворено за ова.
И не плукајте по него, туку по Киро Глигоров и СДМС што пред 20 години не' прекрстија во ФИРОМ.
ps: http://www.fiba.com/pages/eng/fc/FIBA/fibaStru/nfLeag/nfProf.asp?nationalFederationNumber=2604
Да беше роден кога се деси тоа со името (или барем да не беше опозиционер) може и ќе ме сфатеше што зборам. Вака - тешко.Бранко е крив... Дај не тропај глупости ова е срам за еден капитен на репрезентација , требаше да се извини пред сите не да каже умрете тие што ме плукавте. Да баталиме тоа за квалификации Олимпијада немам многу оптимистички очекувања, може ке поминеме група ама после ке не разбијат. Дај боже да ме демантираат ама со европското го достигнавме врвот а и тоа го почуствува и Докузовски и си отиде да остане "легенда" во мак баскетот зашто знае што ке биде на турнирчево...
па мираковски нема да биди земен..Несватливо ми е одлукава за Мираковски, значи пола година има пауза и никаква форма нема, додека на другата страна е Огнен кој беше носител на играта на МЗТ и кога на моменти се решава резултатот.
Али сепак не зависи дали Огнен ќе биде земен, или некој трет, најважното е Бо да не биде премногу заморен а истотака искуството на Гечевски ке биде од пресудно значење.
Иако од една страна имам недоверба во селекторскиот тандем, али секогаш гледам на позитивната страна па така и сеа, мора да се посети Лондон бе луѓе.
Прееска прочитав дека по грешка го пишале, зашто видов на фиба и затоа ми беше несватливо.па мираковски нема да биди земен..
Одлично си го изанализирал и јас би сакал да го видиме во пријателски па после да се реши што како
До почеток на Јуни ќе ги чекаат Перо и Владо да им се приклучат и заминуваат за Литванија таму две со домаќинот и со Русите. Па од таму летаат за САД. Бо ќе им се приклучи пред Венецуела.До кога им се подготовките во Македонија?
Докторот...Ексклузивно интервју со Марин Докузовски: Луѓето од МКФ не сакаа да останам селектор!
http://www.mkd.mk/34917/sport/dokuzovski-lugjeto-od-mkf-ne-sakaa-da-ostanam-selektor/