Колку го сакате/сте го сакале школото ?

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Колку го сакам сега незнаете :vozbud:се беше полесно...имаше дружење,пијанки едно друго сега некако е подруго...би сакал да се врати тоа време

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Колку го сакам сега незнаете :vozbud:се беше полесно...имаше дружење,пијанки едно друго сега некако е подруго...би сакал да се врати тоа време
Е тоа е бе брат растеретен си бил од се друштво ово оно. Интересно било, не дека сега нема пијанки али друго време беше. Сега како да сме пораснати демек:pos2::pos2:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
jas si go sakav skoloto i osnovno i sredno i sega na faks..nikogas ne sum imala problemi so ucenjeto a profesorite me obozavaa:vozbud: samo super spomeni imam od tie periodi.. ama i sega na faks e odlicno..:wink:

Only*ME

Kaлимеро... :/
Член од
2 август 2008
Мислења
249
Поени од реакции
4
Не го сакам средново, не заради тоа што треба да се учи како материја туку заради оние животни лекции, сите нервози и труд што паѓаат во вода зошто ете татко ми нема парфимерија или не ги носи секој месец на ручек професорите, ама барем се тешам дека нема да останам шупелка во главата и се што правам е постигнато лично преку мој грб.:pipi:

GothLady

Heinous
Член од
16 јуни 2008
Мислења
283
Поени од реакции
33
Па може да се каже дека го сакам:jaj:
интересно е бе, зафрканције, бегање од часоој, пред школо на кафе, после школо на кафе, у меѓувреме ако се губи некој час пак на кафе:pipi: колку сакаш личности за реметење :pos: ЛЕПОТА

Jukka

chili
Член од
16 мај 2007
Мислења
537
Поени од реакции
2
e denovi li bea tie denovi, ke si tzime i ke si placime po niv ...... zakon bese srednoto, se odese na nastava koga ke ti se prisaka, sloboda imas, sloboden den ti e sekoj vtor, dnevna sema kafe + cigarce, site AAAA za pijanki pravenje .....zivot, ubavo ni vikaa ke zalite za ovie denovi, a nie ma begaj sea posle ke nema beganje ke se uci ..... ali zivot odi ponatamu :toe:

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..моментално многу си го сакам*ми недостига*:toe:Секогаш е така.Кога сум дома и мис д скул, ама кога сум во него ај хејт ит=)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Го сакав многу ама сега несакам ни да го намирисам!!

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Има моменти кога го сакам, има моменти и кога го мразам, но сепак школото е добро место за дружење.

Член од
30 декември 2008
Мислења
44
Поени од реакции
2
јас ич не сакам да го видам!!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Jovannah

Smile me baby
Член од
11 февруари 2008
Мислења
584
Поени од реакции
50
Го сакав средното многу, само памтам дека прва година имав проблеми да се навикнам. Ама после беше супер. И основно не беше лошо, сменав две училишта, во двете беше супер.

Сега факултетот си го обожавам и средината ми е погодена..

buba18

God is a DJ
Член од
8 јануари 2009
Мислења
358
Поени од реакции
10
Сега не го сакам баш оти оваа година ми е досадно,
а претходните го сакав многу.
Се дружевме,правевме глупости.закон еј:smir:

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
во средното школо во кое завршив ми биле најубавите дружби,зафрканции и мислам дека самите тие околности секојдневните бегања,кафињата,правењето далавери ми ги правеле школските денови доста интересни што значи дека школските денови никад нема да ги заборавам тие ми се единственото богадство во моето минато кои ќе ми бидат трајно сеќавање!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom