Колку го сакате/сте го сакале школото ?

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Колку го сакам сега незнаете :vozbud:се беше полесно...имаше дружење,пијанки едно друго сега некако е подруго...би сакал да се врати тоа време
Се прашувам дали и јас ќе го делам истото мислење на твои години? Од една страна го мразам затоа што имам по 7 часа секој ден, Ги мразам речиси сите професори/ки со исклучоци на 3-4. Позитивната страна е дружбата,зафрканциите,препишувањето и најмногу од се обожавам да ги нервирам професорките па кој ги е*е и тие ме нервират мене :)

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Интересно е.
Само за заебанции на час, иначе кој ојт за учење:jaj:

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
јас си го сакам школото, ама патот до таму ми е ептен мачен...цел саат со автобуси да се возиш и да има опасност ши***ри да те претепаат....е тоа не е добро..

PepoOo

[d^.^b]
Член од
7 април 2008
Мислења
621
Поени од реакции
24
Не го сакам школото , а инче ми се оде така за смех , другре и то...:pipi:

Член од
13 февруари 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
presrekna sum sto veke raskrstiv so nego...mnogu dolga relacija patuvav komotno mozese covek da prespie edna partija da se razbudi...i pa nemase da bide stignat :pos2:

Fama

Bombin' thru the speakaz
Член од
10 февруари 2009
Мислења
518
Поени од реакции
19
Ne go sakam skoloto...:nenene:

Член од
15 мај 2008
Мислења
83
Поени од реакции
2
Школото го сакам, го обожавам. Но затоа професорите ги презирам од дното на душата. Барем повеќето од нив. Би ме прашале причина. Еве причини.
Не сум газолижач, сакам да пројдам по вистинскиот пат со горд образ, исправен да искочам од шлолото! Никогаш не сум бил и никогаш нема да бидам газолижач. Една група на луѓе која ја презирам. Јас сум бил и ќе бидам војник. Ќе се борам до смрт, но нема да паѓам на такво ниво. Место професорите да не учат на етика и се останата, тие покажуваат сосема други особини. Не заборавајте! Школото е ВОСПИТНА и образовна установа. Браво професори. Браво за тие што ги запослиле. Ќе пројдат години. Се надевам дека моите деца нема да трпат тоа што ја трпам. Малце ќе ме сватат, но почит до тие!

Член од
13 април 2008
Мислења
429
Поени од реакции
7
Go obozavav skoloto posebno sredno,sekogas se trudev se poveke i poveke i bev srekna sto profesorite znaeja da go cenat toa i imav dosta dobri profesori sto i do niv zavisi dali ke go sakas skoloto.Sega sum na fakultet i za zal ja nemam taa sreka kako vo srednoto ovde e se naopaku do nekade,ne e vazno dali si naucil ili ne se se sveduva na sreka barem na tehnicki vo Bt e taka,za da pomines na ispit ili kolokvium ti trebaat 90% sreka,10% znaenje.Toa go znam od iskustvo,imam napisano premnogu a me kutnale,a bas neknja koga polagav cudo nisto ne napisav sto se vika,mnogu malku za da me pustat i koga gledam sum polozila..I posle kazuvaat deka znaenjeto se cenelo i se ocenuvalo,kako da ne...Bas pateticno neli...

Член од
28 јануари 2009
Мислења
238
Поени од реакции
37
Да бе вие си ги сакате школите али дали има некој од птт да се фали отапев од школово

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.025
Поени од реакции
12.696
Па,не го сакам школото,определени предмети си сакам и ако можам да бирам,само на тие часој би одела. Го сакам дружењето,зафрканциите со друштвото од школо и со професорите,само ако би имале помалце за учење или ич,е тогаш се ќе е супер :pipi:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Па дали го сакам школото, би рекол НЕ. Но секако дека ги сакам луѓето кои ги сретнав таму.
Глобално земено, школото од една страна го сакам затоа што ме спои со многу луѓе кои ми се драги, а пак од друга страна, запознав такви ѓубриња од професори поради кои понекогаш жалам за изборот на средното...
Основното во главно си го сакав, топ ми беше...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Воопшто не го сакав, не знам некако ми се чинеше како принудна социјализација, наметната обврска која што морав да ја извршам.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.527
Го сакам само заради дружба,зезање и слично. Ама кога ќе ми спомнат учење, ми се иде да се убијам :vozbud:

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Годинава најмногу го сакам, поради најдобрите шеги за време на часовите :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom