Колку го сакате/сте го сакале школото ?

k@z@n

RS power
Член од
3 март 2008
Мислења
997
Поени од реакции
53
Никогаш не сум го сакал и нема да го сакам.....

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
последниве две недели ептеееенннн го мразам а и ги мразам повекето професоришта:tapp::tapp:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
До осмо не го сакав ич а сега средно незнам интересно ми е ...не го сакам поради испрашвења а за друго останато го сакам

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
си го сакам школото, не заради другарите(тотални идиоти се) него заради та што учиме.:toe:

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Во средно, во лудите години, кога се ни е поважно од учењето имало моменти кога сум посакувала да се урне цело школо :), но тоа биле моменти, денови...
Сега баш си го сакам факултетот. Можеби има врска тоа дека го учам тоа што највеќе го сакам во животот и што одсекогаш ме интерсирало, можеби има врска и добриот однос кој постои меѓу студент-студент и студент-професор, не знам со сигурност да кажам. Но, со исклучок на тоа што од мене се бара тотална посветеност и сосем малку имам слободно време (тоа се моменти кога и не сум баш воодушевена) сепак го сакам школото :toe:

Член од
21 декември 2008
Мислења
213
Поени од реакции
15
Многу го сакав средното... ми недостасува

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Како образовна институција училиштето е до некаде океј ..
Како воспитна институција училиштето е за никаде , никогаш не сум можел да ги сватам кодексите за примерно однесување :toe:

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
go sakav i odev ama u cetvrta sredno(gimnazija)ic ne mi se odese i begav od casovi-mi zdosadi i imav mnogu neopravdani

M

marko 1996

Гостин
1.Го сакам зошто таму има најголема дружба и глупости и учиш многу корисни работи :vozbud:
2.Го мразам само заради една причина...учам предмети кои не ги сакам:tapp:
Како биологија , Македонски , Математика ( ама јако е зашо ја реметиме наставничката ) Француски... :pipi:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
го сакам само заради заебанциите и такви работи

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Леле ептен го мрзам!
Баш ради тоа прва се испомучив, лани нешто боље беше ама пак така.. Оваа година пробувам боље ама неможам ептен го мрзам.. Чекам да стигнам на факс..
Сепак си имам зацртано нешто што го сакам и стварно сакам да го учам.. У средно вака сум принудена да учам свашта, најмногу уживам на изборните.. Поинаков дел од школото ми се.. За разлика од другото ИНТЕРЕСЕН..

Kajgana Shop

На врв Bottom