Колку го сакате/сте го сакале школото ?

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
го мразам исто така посебно на крајот ко ке дојдат испити па вежбање клавир бла бла...едниствено ми се оди да се видам со други шо си живеам од други градови шо се и бисерите и глупостите праење на часовите...се понашаме како мали деца..

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Го сакам школото и многу ке ми биде криво кога ке матурирам оваа година...али после иде факултет:smir:

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Мразам да учам, едвај проаѓам година, ама сакам да идам во школо

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Немам негативно мислење за училиштето и училишните денови. ОК ми беа :pipi:.

The G-Man

Кепец
Член од
6 декември 2007
Мислења
501
Поени од реакции
12
СМРТ ЗА ПЕДЕРИ!!!

Оуу, не ова е тема за школо... па, мразам учење али од друга страна, можам да ги заебавам професорите... па неутрален сум ја

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Па вака сеа.. Повеќето од вас мислам дека ќе кажат дека ич не го сакаат/сакале.. Ама сепак сакав да ги видам вашите мислења.
Шо е до мене.. Го сакам.. Сепак можеш да научиш многу корисни нешта.. Ама па некад сакам да го нема.. Сепак, најмногу го сакам ради дружењето, стекнување пријатели.. А вие ?
Brat...go sakam isto kolku i ti sho go sakash..:toe:

`Jomero

Jomi =)
Член од
26 февруари 2007
Мислења
241
Поени од реакции
8
Nikogas ne sum go sakal skoloto i seuste ne go sakam...odsekogas sum odel na skolo samo kolku da se pojdi da se nema neopravdani i da kazam nekoj biser i da se druzam =)

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Ги сакам деновите што ги поминав во Гимназија, повеќе одморите отколку часовите, секако :)... Се би дала да се вратат. Ама и на факултет е интересно.

Член од
2 јануари 2009
Мислења
54
Поени од реакции
1
na momenti ne go sakam ,a ima momenti koga odvaj cekam da trgnam inaku ovaa god sum maturant i nejkam ic da zavrsam sredno :D

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Основното го мразев ( бев тешка бубалица и се нервирав за секоја четворка), средното ми беше ептен добро, секој ден ми беше посебна приказна, се смеев нон стоп и киснев и за време и по часови во Ориент и Казабланка( па тука гледање на кафе , запознавање со луѓе ова -она) се чувствував ама баш free,ептен добри тинејџерски години имав, а и доста научив баш заради тоа што имав и мотиви,
На факултет сега не да ми е добро, туку ми е ненормално добро, буквално уживам, го учам она што го сакам, опкружена сум со ок луѓе , не чувствувам никаков притисок, пак киснам по кафиња, а и имам многу слободно време за да направам се што сакам да го направам.
Образованието е многу важно и сите со тек на време го сфаќаме тоа, оценките не се толку важни колку што е важно тоа да го научиме она што еден ден навистина ќе ни биде потребно, ако не заради околностите ,барем заради себеси( а и е добар начин за запознавање на многу луѓе и за вистинско вклучување во социјалниот живот)

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Го сакам, но има моменти кога го мразам и сакам да го нема
оваа година ми е една од најинтересните во школо, друштвото ми е најтоп...муабети на часови, смеење и кажување бисери:pipi:
Знам дека за 3 години ке го барам, знам дека овие денови се најубави и дека дури и професорите ке ми фалат:)

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Неутрален во врска со ова прашање. Но сепак, произлегуваат некогаш симпатии кон школото, ама не да го сакам. :) Единствено сакам да одам на школо, бидејќи знам дека таму ја градам мојата иднина.

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
Неутрален во врска со ова прашање. Но сепак, произлегуваат некогаш симпатии кон школото, ама не да го сакам. :) Единствено сакам да одам на школо, бидејќи знам дека таму ја градам мојата иднина.
Agree. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom