Баш се сеќавам во 2ро одд и викав на братучетками (она беше негде 7мо-8мо одд) лелеле колку сакам да идам во школо! и братучетками ми викаше е незнам дали ќе биде така кога ке пораснеш и јас не не секогаш ке го сакам школото, а после сфатив дека сигурно си викала која будала еј хаха
Како и да е одговорот е нормално НЕ, не го сакам школото и никогаш нема да го сакам, освен добра работа да си ги видам френдовите=)
Толку многу што некогаш не одам едноставно затоа што не ми се одине поради некој тест,испрашување...не ми се оди воопшто!
А да и секоја сабота кога ќе ни ја наместат работна,саботното утро бликам од среќа што не 5,туку 6 денови оваа недела ќе одамво прекрасното школо и веднаш се подготвувам,досега секоја работа сабота одам во школо........
Јас додека бев во средно не го сакав барем така си мислев, најмногу заради испрашувањата ама сега се би дала за да го вратам тој период тие шеги, зафрканции, смеења, глупости ехххххххх камоли сега да бев средно нема да избегам на ниту еден час ветувам
Кога одев основно ама баш ич не го сакав,ми беше ептен одвратно...ми се гадеше од самата помисла дека треба да одам на училиште...додека средно е друга приказна...заебанции,шеги на час,зезање со некои од професорите...сега сакам да се вратам во тие школски денови кога одев гимназија ама нема.Бегав некогаш ама сега кога ке помислам:nesvest:
Не дека го мразам, јако е нашколо на одморите глупости паѓаат ( рака на срце и на часевите паѓаат, посебно ако ти е погоден професорот), ама кога ќе дојдат времиња на тестови, испрашувања и такви глупости ми се стемнува пред очи.
Не го мразам, а и не дека многу го сакам ама има денови кога одам со мерак на школо, а и такви кои поради тестови,малтретирање,замарање,испрашување не ти се стануе од кревет.
Абе не ми се станува, не зошто учам само седам на час (така иде зборот)
Инаку некогаш навистина ми се иде, како пример утре едвај чекам да дојде денот, зошто напишав све на Македонски тестот, и да видам што ќе добијам Па така... Инаку да немаше школо, супер
Не го сакам затоа што морам да станувам рано сабајле и уште посабајлечки да слушам некој да ми труби.:nesvest:
Некогаш ми е интересно,паѓаат заебанции и такви ствари али некад...Ми иде да станам и да си излезам надвор на сред час.:nesum: Досадоини беее !!! :uvo:
spelling mistake еве зашо треба школо
се шалам...сакам школо, интересно ми е да се дружам на час/пред час, некогаш ми е интересно да следам настава (пошо ме интересира струката) а некад не зависи од расположение...
поише мразам моите шо ќе ми трубат дома за лошите оценки, него што морам да идам у школо...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.