Колку го сакате/сте го сакале школото ?

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Ич ич ич неможам да го смисмал и секој понедалник со душа го чекам петок

Член од
10 април 2009
Мислења
337
Поени од реакции
16
Баш се сеќавам во 2ро одд и викав на братучетками (она беше негде 7мо-8мо одд) лелеле колку сакам да идам во школо! и братучетками ми викаше е незнам дали ќе биде така кога ке пораснеш и јас не не секогаш ке го сакам школото, а после сфатив дека сигурно си викала која будала еј хаха

Како и да е одговорот е нормално НЕ, не го сакам школото и никогаш нема да го сакам, освен добра работа да си ги видам френдовите=)

М

Мрак

Гостин
Толку многу што некогаш не одам едноставно затоа што не ми се оди:toe:не поради некој тест,испрашување...не ми се оди воопшто!
А да и секоја сабота кога ќе ни ја наместат работна,саботното утро бликам од среќа што не 5,туку 6 денови оваа недела ќе одамво прекрасното школо и веднаш се подготвувам,досега секоја работа сабота одам во школо........

:nenene:не!

Член од
8 јануари 2009
Мислења
929
Поени од реакции
21
Во раните школси години повеке го сакав сеа веке не толку...

Delfin4e

Го обожавам морето
Член од
20 април 2009
Мислења
61
Поени од реакции
5
Јас додека бев во средно не го сакав барем така си мислев, најмногу заради испрашувањата ама сега се би дала за да го вратам тој период тие шеги, зафрканции, смеења, глупости ехххххххх камоли сега да бев средно нема да избегам на ниту еден час ветувам:pipi:

N

navivacka

Гостин
Кога одев основно ама баш ич не го сакав,ми беше ептен одвратно...ми се гадеше од самата помисла дека треба да одам на училиште...додека средно е друга приказна...заебанции,шеги на час,зезање со некои од професорите...сега сакам да се вратам во тие школски денови кога одев гимназија ама нема.Бегав некогаш ама сега кога ке помислам:nesvest:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Го сакам школото. Стварно секој ден паѓа смеење а професорите се мање више. Тие може на игнор да се стават.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Не дека го мразам, јако е нашколо на одморите глупости паѓаат ( рака на срце и на часевите паѓаат, посебно ако ти е погоден професорот), ама кога ќе дојдат времиња на тестови, испрашувања и такви глупости ми се стемнува пред очи.

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Не го мразам, а и не дека многу го сакам ама има денови кога одам со мерак на школо, а и такви кои поради тестови,малтретирање,замарање,испрашување не ти се стануе од кревет.

Член од
13 декември 2008
Мислења
449
Поени од реакции
16
Некои часови се интересни, ама затоа на повекето е тупење до даска,а одговорот е ај хејт скул

i'm to cool for school:pos2:

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Абе не ми се станува, не зошто учам само седам на час :toe: (така иде зборот)
Инаку некогаш навистина ми се иде, како пример утре едвај чекам да дојде денот, зошто напишав све на Македонски тестот, и да видам што ќе добијам :) Па така... Инаку да немаше школо, супер :)

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Не го сакам затоа што морам да станувам рано сабајле и уште посабајлечки да слушам некој да ми труби.:nesvest:
Некогаш ми е интересно,паѓаат заебанции и такви ствари али некад...Ми иде да станам и да си излезам надвор на сред час.:nesum: Досадоини беее !!! :uvo:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
i'm to cool for school:pos2:
spelling mistake :D еве зашо треба школо :pos:
се шалам...сакам школо, интересно ми е да се дружам на час/пред час, некогаш ми е интересно да следам настава (пошо ме интересира струката) а некад не :) зависи од расположение...

поише мразам моите шо ќе ми трубат дома за лошите оценки, него што морам да идам у школо...

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
59
Го сакам школото, го неќам учењето, то е вечниот проблем!!

Kajgana Shop

На врв Bottom