Кога последен пат сте направиле нешто за прв пат?

• Креатор на темата Петар-МКД
  • Време на започнување

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
последно на ШТО МИ ТЕКНУВА дека сум направил прв пат е дека бев законик на свадба :icon_lol: малку и ја во центар внимание на некоја свадба.
а пред тоа за прв пат крстив дете (y) кум станав де.
а вака нешто секојдневно стварно не ми текнува.
ааа да вчера влегов од друга страна, не од таа што обично влегувам, за на факс

Daniel.

Juventino per sempre
Член од
18 август 2009
Мислења
620
Поени од реакции
356
Малце одам офтопик, знам, ама пак е некако поврзано...
Гледајте го филмот Yes Man, со Џим Кери, па ќе видите што е поврзано и како е, да не навлегувам во детали. Тоа е тотално разбивање на монотонија и носи поука да се пробаат нови работи ;)

он-топик - не ми текнува нешто специјално што сум го направил во последно време а да вреди да се спомне. Aко ми текне че пишам :D

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Да се чудиш ама за прв пат запалив цигара онака од заебанција не дека имам намера да пушам...:D Ај лесно е да се прави секој ден нова работа... има толку нешта што можеш да направиш за прв пат... ама тешкото е она секојдневието што станало шаблон да го правиш секој ден како да го правиш за прв пат... Живеј го животот како да ти е задњи ден на планетава(оти и е, секој момент е последен сам за себе...):)

Член од
12 септември 2012
Мислења
24
Поени од реакции
10
Денес за прв пат глетував! Интересна работа морам да признаам.

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Утре за прв пат,ќе манупулирам со професорите,макар ризикувајќи ги оценките и поведението.За прв пат,ќе се трудам да ми го намалат поведението од примерно на добро,небива вака,за прв пат мора да направам некоја сериозна беља,и сето тоа мотивиран од темава! xD

Член од
20 мај 2008
Мислења
1.099
Поени од реакции
1.079
Прв пат да признаам дека сум глуп.
Ете и тоа се случи.

P

puppete dolly

Гостин
пааа скоро пред една година и пол прв пат пушев мастраф...завчера прв пат се исфарбав кафеава,веќе со години бев плавуша...исто пред година и пол прв пат ме возеа на мотор-крос и беше многууу брзо многу пискав ама интересно беше :LOL:

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Одамна не сум направил вакво нешто...Мил ми е животот.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Прв пат се затрескав по девојка, пред скоро 2 месеци. Зборот на Љ не го користам уште сега, ќе покаже времето. Илиии кого лажам !?..... :confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom