Кога последен пат сте направиле нешто за прв пат?

• Креатор на темата Петар-МКД
  • Време на започнување

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
Вчера и тропнав на другарка ми се во лице, и онака долго време ми тежеше на сеце.За се има граница , ама таа веќе подолго време ја имаше преминато.

Член од
24 август 2009
Мислења
23
Поени од реакции
2
Го расклопив куќиштето се шо имаже унатре извадив и кога дојде време за да го склопам, ги наамав деловите унатре го затворив и го однесив на сервис :uvo: :toe: ... :pipi:

bubi4ko

Македонци брее..
Член од
24 јуни 2008
Мислења
274
Поени од реакции
17
Епа последен пат за прв пат излегов од дома во 2:00 саатот:):)И тоа Вечерва:)

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
за прв пат у мојот живот испаднав со тип што ми се свиѓаше премногу...тоа беше пред едно седум месеци..

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Пред некое време налетав на реченицава и баш ме замисли...
Многу често се случува да западнеме во рутина, монотонија, целиот живот да ни стане една обична навика, круг во кој постојано ги правите истите работи, дури пушачите по 10 пати ги откажуваат цигарите, одиме во истите кафани, кафичи, истите дискотеки...
И често кога ќе се сретнеме со некој што не сме го виделе со години, кога ќе не праша: Што има? Ние велиме, стандардно, класика... Често се жалиме дека ни е досадно, дека сме ги иживеале сите ствари...

Затоа и ја отворив темава, да видиме кога последен пат сме направиле нешто за прв пат, да видиме дали е време да ја разбиеме рутината во нашите животи.

Без разлика дали сте смениле локација, прв пат сте биле во некој град, за која работа да станува збор, прашањето е - кога последен пат направивте нешто за прв пат?

Без непотребни коментари, инаку ќе бидете банирани од тема.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Пред некое време налетав на реченицава и баш ме замисли...
Многу често се случува да западнеме во рутина, монотонија, целиот живот да ни стане една обична навика, круг во кој постојано ги правите истите работи, дури пушачите по 10 пати ги откажуваат цигарите, одиме во истите кафани, кафичи, истите дискотеки...
И често кога ќе се сретнеме со некој што не сме го виделе со години, кога ќе не праша: Што има? Ние велиме, стандардно, класика... Често се жалиме дека ни е досадно, дека сме ги иживеале сите ствари...

Затоа и ја отворив темава, да видиме кога последен пат сме направиле нешто за прв пат, да видиме дали е време да ја разбиеме рутината во нашите животи.

Без разлика дали сте смениле локација, прв пат сте биле во некој град, за која работа да станува збор, прашањето е - кога последен пат направивте нешто за прв пат?

Без непотребни коментари, инаку ќе бидете банирани од тема.
некој гледал HIMYM:icon_lol:

Инаку денес за прв пат бев во делчево. и ке одам пак, прекрасен народ. Сите што ги запознав ме викнаа на пиво:) That's the spirit!

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.439
Денеска за прв пат паднав на тестот за возачка :sleep:. Се надевам дека ќе остане само на еднаш.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Во саботата за првпат пропуштив да отидам на електро-журка (на саем што беше Morena & Tom Boxer).

Kajgana Shop

На врв Bottom