Уметноста на љубовта- Ерих Фром, психолошки приод на сите типови љубов кои може човек да ги чувствува кон различни објекти.Препорачајте ми некоја психолошка книга плс, ми треба за семинарска.Само да не е од типот на Кој го здиплимоето сирење
Се плашиш ли од темница - Шелдон, Точка на измама-Ден Браун. Тие ми се последни крими романи прочитани . Поздрав!:smir:Дајте некој предлог за криминалистички роман... одамна немам читано нешто вакво..
Препорачајте ми некоја психолошка книга плс, ми треба за семинарска.Само да не е од типот на Кој го здиплимоето сирење
Некоја друга,не толку филозофска?Уметноста на љубовта- Ерих Фром, психолошки приод на сите типови љубов кои може човек да ги чувствува кон различни објекти.
Послеее Сексуална теорија во 3 расправи од Фројд , за сексуалноста кај секакви типови луѓе од епилептичари до арни ... :back::smir:
Се сложувам ама би ги додал иHarry Potter 1,2,3,4,5,6,7
The Charmed 1,2
Богови и херои
По психолошка од Злосторство и казна немит. Ама не знам дали ти треба роман или нешто стручна литература...Некоја друга,не толку филозофска?
Би ви ја препорашала последна што ја прочитав „Демонот и госпоѓицата Прим“, од Пауло Куељо. Одлична книга. Мора да се прочита!