- Член од
- 5 јануари 2008
- Мислења
- 532
- Поени од реакции
- 614
Ја има и на македонски? во која книжара? Јас само ја најдов на српски, кај една пријателка, а и филмот не ми е гледан.
Ја има во ,,Три" на македонски.
Ја има и на македонски? во која книжара? Јас само ја најдов на српски, кај една пријателка, а и филмот не ми е гледан.
Во чевлите на туѓа жена-А.ПарксЗнаеш ли да чуваш тајна? - Софи Кинсела...Прекрасна книга, стварно, одамна немав прочитано нешто вака добро...Станува збор за една девојка која при еден лет во авион ке помисли дека авионот ке се сруши, и му ги кажува сите тајни (буквално до секој детаљ: кога прв пат имала сексуален однос, се за врската со дечкото со кој треба да се омажи....дури и каков долен веш носи...) на тотален странец кој седи до неа....И заплетот почнува кога ќе испадне дека странецот на кој и кажа буквално ама се за неа е директор на компанијата во која што работи......Прекрасна и доста интересна книга која верувам нема да зажалите ако ја прочитате...
И ај ако може некоја препорака за некоја книга, со така интересни дешавки...Нешто во стилот како погоре споменатата...Да биде интересна битно...Плис, ми се чита нешто добро :helou:
Ја имам читано, но повеќе ми се допадна биографијата на Александар Македонски од еден наш лекар Владан Велков. Таа поголем впечаток ми остави.Секој Македонец би требало да ја прочита книгата:
Александар Македонски од Артур Вајгал
Хммм интересен избор.. Поготово последните четири.Во чевлите на туѓа жена-А.Паркс
Земи нешто од Ден Браун,еве нека не биде котроверзно земи ја Дигитална тврдина...
Вештицата од Портобело-Коелјо
Времето на лаљињата-Дебора Могах-ја обожавам!!!
Порака во шише од Николас Спаркс и Чекори за сеќавање од истиот писател.
Шолја чај...-Не знам кој ја напишал...
Би требало ова да е книгата која шо мислев да ја напишам.На кратко само ми ја раскажаја,ама никако да најдам време да ја прочитам,а интересна изглеат...Во чевлите на туѓа жена-А.Паркс
Земи нешто од Ден Браун,еве нека не биде котроверзно земи ја Дигитална тврдина...
Вештицата од Портобело-Коелјо
Времето на лаљињата-Дебора Могах-ја обожавам!!!
Порака во шише од Николас Спаркс и Чекори за сеќавање од истиот писател.
Шолја чај...-Не знам кој ја напишал...