Книга на жалост за Тоше

Fatty

Режи :)
Член од
2 јуни 2006
Мислења
427
Поени од реакции
5
Nema tolku solzi, kolku sto e golema nasata taga... IN MEMORIAM... zborovi napisani so tesko srce, no za covek so golemo ime i dusa...

ZASEKOGAS VO NASITE SRCA :( :( :(

Janev

2.856
Поени од реакции
58
пишев сабајле кога станав.. но ете си отиде човекот кој ги научи лугето на многу работи, тој секогаш беше насмеан!!

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Те сакам. Сеуште не ми се верува дека те нема и дека нема да те слушнам како пееш во живо повторно.
Но знаеш што..? Ти секогаш ќе живееш со нас. Никогаш нема да те заборавиме, нема да заборавиме што направи ти за нас. Нема да ја заборавиме твојата хуманост и твојата насмевка, твојот глас.
Знаеш сите ние сме себични..сите те сакавме само за себе, а ти не сакаше сите. Безрезервно, несебично на твој начин...

HungryWolf

Deep In Tha Forrest
Член од
30 јануари 2007
Мислења
793
Поени од реакции
4
Nema stho da se kaze, beshe nasiot angel, eden imafme, vo eden veruvavme, eden angel stho site go sakafme.... :( :( :( :( :( :( :( :(

Attachments

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
Се надевам твојата среќа во рајот е достојна компензација за бескрајната црнина која ја појаде Македонија.
Фала ти Господе што ни го позајми својот најдобар ангел бар за кратко.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Имавме среќа да живееш покрај нас и да не научиш како во животот може да се успее со ненаметлива доброта и евидентни пеачки квалитети кои му ги даваше на човештвото.
Твојот глас се слушна до небеската висина па ете некој од горе посака да те земе покрај себе,за и небото да биде весело,како некогаш што беше земјава!
На денешен ден изгубивме пријател,брат,син свој ближен!
Боже те молиме чувај го Тоше во твоите прегратки како ние во своите срца!
Почивај во мир,лесна ти земја!
Слава ти ГОЛЕМ човеку!

N

NeMiRnA

Гостин
И повторно успеа да не собереш сите,само да знаеш дека боли...Не кажано само за да звучам потресено,но ти навистина умртви еден дел од мене...Да те вратат зборови ќе зборувам додека можам,но поинаку е...што и да кажам веќе е кажано...и никој ништо да не прозбори вистината е тука и сите ја гледаме...Единствен...

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Што и да кажам, е кажано пред мене ... Штоп и да чуствувам, е почуствувано од страна на сите, не можам да објаснувавм бидејки ми е претешко, и сите сигурно знаат во каква ситуација се наоѓам.
Единствен! Никој нема да те замени! Засекогаш ќе останиш во срцата наши! Те сакам Тоше!

The_Joker

Right Place, Right Time
Член од
23 мај 2006
Мислења
122
Поени од реакции
0
Kako da znaese deka ke ti bide posleden koncert i zatoa bese najdobar i rekorden.Pocivaj vo mir Tose, moj idolu, moja inspiracija.

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Успеа во се што сакаше ! Знам дека сега ја најде целата среќа која ја бараше..Продолжи да живееш во мир и спокојство .
За нас секогаш ке си тука.. Те сакам!

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Aнгелот отиде на местото, каде што припаѓа, тука вчера на тој ден заврши неговото патешествие и творење, донесе мн радост и срека на овој свет, на оваа земја, мн срца исполнети со љубов , тоа беше само еден убав сон, за нас и нашиот тоше. од вчера повторно ке ја живееме нашата сурова реалност и живот пократок и од 1 минута.
Можеби неправедно, прерано, за некој неверојатно, катастрофална трагедија, која е причината зошто господ го стори ова, или се реши уште една добра душа да ја повлече горе на небесното царство,
Нека почива во мир и нека му е лесна земја.
Секогаш ке остане во нашите срца и сеќавања

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
vcera pisav mnogu raboti no denes se cuvstvuvam malku pospokoen otkako go doziveav ona na gradski mislam deka i ti ne slusna kako te slavime i oplakuvame tvoeto ime se izgovarase do neboto za da vidis deka na krajot svati ja site sto izgubija RIP boze pazi na nego tamu gore otvori gi rajskite porti na angelot nas

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Беше голем човек. Ангел на земјата. Почивај во мир

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.524
Поени од реакции
5.516
Да можам бар да се разбудам во свет на љубовта без стари долгови , тие сеништа во чекор што ме демнеаат... Да можам бар да те прегрднам да не се сеќавам на студој есенски ...

првите зборови од песната колку значат сеа... како да знаел...

Kajgana Shop

На врв Bottom