Кладилница (Генерална дискусија)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.919
Поени од реакции
12.628
Колку можи месечно да се зема од една кладилница без притоа да те блокираат?
Постои некоја просечна граница или?

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Не знам која е финтата да правите анализи на типови со по 1.12 коефициент.Тие и од око се погодуваат повеќето.Не е некое познавање ако погодиш декa Халеп треба да победи.И нормално,доколку се погреши типот се знае дека немала ден,пошто сигурно Канепи нема да ја надигра.И од око исто ќе погодиш типови со такви квоти.
Ete primer od oko ja pogodi Halep.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Колку можи месечно да се зема од една кладилница без притоа да те блокираат?
Постои некоја просечна граница или?
Нема правило, и не блокираат на тој начин. Мене ми се има случувано да имам големи профити на некој акаунт и да трае со месеци, а претпоследниот Вилијам Хил ми го лимитираа во два дена, а не бев ниту плус на него.

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Не знам која е финтата да правите анализи на типови со по 1.12 коефициент.Тие и од око се погодуваат повеќето.Не е некое познавање ако погодиш декa Халеп треба да победи.И нормално,доколку се погреши типот се знае дека немала ден,пошто сигурно Канепи нема да ја надигра.И од око исто ќе погодиш типови со такви квоти.
Дај кажи ОД ОКО 7,8 типа по 1.10 да ги сврзам да си дуплирам секој ден.
И 1.05 прифаќам.

ahil

м-р
Член од
11 јули 2005
Мислења
640
Поени од реакции
627
Не ги знам паровите за утре, ама за денес екстремно глупа е понудата. Да би имал пари, а немам, би играл на Раониќ 31.5- гемови со Берлок.
Некако тешко дека ќе биде така

ahil

м-р
Член од
11 јули 2005
Мислења
640
Поени од реакции
627
Браво бе, како само примети. Никој друг не го виде резултатот, ептен си од помош.
Се извинувам, грешка моја...се гледа дека не приметуваш
1 сет - 13 гејма
2 сет 10 гејма
и очекуваш помалку од 31

Последно уредено:
Член од
16 јули 2013
Мислења
3.882
Поени од реакции
4.414
Пореметен Раониќ попопо,15 дупли напраи Берлок му зема сет со 1 освоен гем :D Или е повреден или којзнае што е работава,глеам сега дека скоро сите сме се сложувале и го пишав 3-0 за 1.35 уште пред да видам тука.... ама ете педерчето со залижана коса успеа да изгуби брејк на тврда на слем од факин берлок,што беше почистен у прво коло лани од шварцман.......

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Пореметен Раониќ попопо,15 дупли напраи Берлок му зема сет со 1 освоен гем :D Или е повреден или којзнае што е работава,глеам сега дека скоро сите сме се сложувале и го пишав 3-0 за 1.35 уште пред да видам тука.... ама ете педерчето со залижана коса успеа да изгуби брејк на тврда на слем од факин берлок,што беше почистен у прво коло лани од шварцман.......
Јас со тешка мака не можам да се сетам на поглупави бетови од 3-0 на тенис. И тоа за мизерни 1.35. Мислам, играчот е огромен фаворит, го има натпреварот, комотно може да си допушти еден изгубен сет, некој може дури и намерно да го направи тоа за да има подобар тренинг и чуство за подлогата.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.364
Поени од реакции
118.702
Не ги знам паровите за утре, ама за денес екстремно глупа е понудата. Да би имал пари, а немам, би играл на Раониќ 31.5- гемови со Берлок.
Затоа и немам. :D

Член од
16 април 2014
Мислења
7.459
Поени од реакции
11.992
@L00d10
Не ја гаѓав јас бе Халеп.Од кај претходните што анализиравте ја имавте 2-3ца пишано,па затоа незе ја зедов за пример со 1.12 коеф.Јас ги играв Мареј и Камила Џорџи или како и да се изговара.

@MacedoniaTimeless
Не ми го сфати постот изгледа.Не реков јас дека секогаш влегуваат типовите со такви мизерни коеф и дека од око да пишуваш и секако си добитен.Реков дека нема смисла да се прават анализи(па дури и да се играат по мн утакмици на тикет со таков коеф)затоа што се без вредни.Во ред е онака да допишеш некогаш 1-2 што ти изгледа сигурно ама не по цели тикети со само такви типови.
Кога некој тенисер има 1.12 коефициент,се знае дека е појак и единствено може да изгуби сасмо ако не му е денот.
А и како што гледам на форумов вие што играте по многу тениси со мали коеф доста често ги згрешавате.Нема шанси да сте во + ако ги играте тие утакмици што ги пишувате овде.

Kajgana Shop

На врв Bottom