Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Jas neznam sto tolku go barate nego za tenisi, iako ne pisuvam ja pratam temata i deckoto nema povekje od 50% pogodeni tipovi na tenis. Eve vo petokot od tolkava ponuda on vi go pisa tuka samo Edmund i toj eden tip go promasi. :)
Zoshto go prati i razbira tenisot, zoshto mozhe ke ti posochi nekoj par shto ne si go primetil, zoshto mozhe ke te ubedi/razubedi za neshto shto si sakal da izigrash, zoshto e aktiven na temava i ne mu e teshko da napishe nekoj red mislenje pred mechot, za razlika od drugi shto pishuvaat od koga ke zavrshi. Dosta prichini ti se?
Ako pushteshe barem nekolku gemovi od Edmund Johnson ke videshe deka imashe katastrofa den Edmund, nishto ne mu odeshe od raka. Na sekoj teniser mu se sluchuva takov den i toa e toa. Ushte zemal procenti mi kazhuva.. Ushte sabajleto toj den go imav izigrano Edmund, ne mi trebashe kobe za da mi go kazhe toj tip, tip kako tip, ni prv ni posleden pat da ne pogodam.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.365
Вака од тенисиве на прва ми фаќа око:

Вавринка-Димитров минус

Јазири - Буста плус

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Jas neznam sto tolku go barate nego za tenisi, iako ne pisuvam ja pratam temata i deckoto nema povekje od 50% pogodeni tipovi na tenis. Eve vo petokot od tolkava ponuda on vi go pisa tuka samo Edmund i toj eden tip go promasi. :)
Нели сфаќаш дека ние поискусните форумџии обратно играме од тоа што он ќе го каже, затоа и го бараме да каже некој тип, под дифолт си го пишуваме обратно..

Член од
23 август 2010
Мислења
40.366
Поени од реакции
118.709
Нели сфаќаш дека ние поискусните форумџии обратно играме од тоа што он ќе го каже, затоа и го бараме да каже некој тип, под дифолт си го пишуваме обратно..
Еве денес нема да ја ебам мајка ти, изиграј ти обратно и се глеаме вечер.

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Не гледам на кој начин Берлок ќе му земе сет на Раониќ. И Ферер на Рафа.
Го имам и Рафа на друг тикет, али да не комплицирам со милион типови :D Има и други иначе за играње, Мареј и Тим колку и да ги мачат повреди, нема теорија од Дакворт и Башич да изгубат.

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.439
Поени од реакции
2.081
+0.75 Прво полувреме 7/10 Катастрофа формација за Шкендија, Алими и Ибраими на клупа, Имери 18 години, Реџепи голманот 21,Селмани 21 година.

Attachments

Член од
16 април 2014
Мислења
7.460
Поени од реакции
11.994
Не знам која е финтата да правите анализи на типови со по 1.12 коефициент.Тие и од око се погодуваат повеќето.Не е некое познавање ако погодиш декa Халеп треба да победи.И нормално,доколку се погреши типот се знае дека немала ден,пошто сигурно Канепи нема да ја надигра.И од око исто ќе погодиш типови со такви квоти.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Od pogolemi kvoti ke gi probam Yastremska, Pavlyuchenkova, Zverev bratot, Humbert, Jarry i hendikep na Tsitsipas.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Јас денес отворив налог кај агенти посредници за кладење. Ми рекоа дека лимитите ќе бидат големи и дека провизијата на Betfair ќе биде само 2%.

Утре почнувам да се кладам преку нив, ако ги бива ќе пренесам искуства.

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.439
Поени од реакции
2.081
Јас денес отворив налог кај агенти посредници за кладење. Ми рекоа дека лимитите ќе бидат големи и дека провизијата на Betfair ќе биде само 2%.

Утре почнувам да се кладам преку нив, ако ги бива ќе пренесам искуства.
Ibc? Или?

Член од
23 август 2010
Мислења
40.366
Поени од реакции
118.709
Не знам која е финтата да правите анализи на типови со по 1.12 коефициент.Тие и од око се погодуваат повеќето.Не е некое познавање ако погодиш декa Халеп треба да победи.И нормално,доколку се погреши типот се знае дека немала ден,пошто сигурно Канепи нема да ја надигра.И од око исто ќе погодиш типови со такви квоти.
Не ги знам паровите за утре, ама за денес екстремно глупа е понудата. Да би имал пари, а немам, би играл на Раониќ 31.5- гемови со Берлок.

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.439
Поени од реакции
2.081
А да му изнаебам јас се на овие гнасите од Беласица клошарана.

Kajgana Shop

На врв Bottom