Makarova
1xbetКрајнович пичко
Дај кажите кај не е коефициент 1 ак предај т матер им ебам какви коефициент и ми избегаа
И маратонбет мислам не е 1.Крајнович пичко
Дај кажите кај не е коефициент 1 ак предај т матер им ебам какви коефициент и ми избегаа
Osven ako nekoj predadee vo prv set[DOUBLEPOST=1535504397][/DOUBLEPOST]И маратонбет мислам не е 1.
Kjuti ej, me spasi talentov.. 1.8 bese od extra i samo nego go cekav.. mi skrati 40% dobivka ali bitno dobiten denes i toa na popravno u 8 i pol pred fudbalite nabrzinka go sklopiv .. 3 fudbala 4 tenisa..Крајнович пичко
Го имав во живо кога зема сет за 2-1 коефициентот 4,30 знаев дека ке го јаде мрсулов неможеше да игра толку напорен натпревар не беше спремен освен ако не му поклоненеше овој копуков победа шо и се оствари ама гнидава предадеOsven ako nekoj predadee vo prv set[DOUBLEPOST=1535504397][/DOUBLEPOST]
Kjuti ej, me spasi talentov.. 1.8 bese od extra i samo nego go cekav.. mi skrati 40% dobivka ali bitno dobiten denes i toa na popravno u 8 i pol pred fudbalite nabrzinka go sklopiv .. 3 fudbala 4 tenisa..
Jas ja pisav.. izviniПрегледај го приврзокот 196042
Ја прочитав на форум кравава николеску ја пишав 1 прв сет и ја сменав на крај...