- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
Да.Ibc?
Да.Ibc?
Ete primer od oko ja pogodi Halep.Не знам која е финтата да правите анализи на типови со по 1.12 коефициент.Тие и од око се погодуваат повеќето.Не е некое познавање ако погодиш декa Халеп треба да победи.И нормално,доколку се погреши типот се знае дека немала ден,пошто сигурно Канепи нема да ја надигра.И од око исто ќе погодиш типови со такви квоти.
Нема правило, и не блокираат на тој начин. Мене ми се има случувано да имам големи профити на некој акаунт и да трае со месеци, а претпоследниот Вилијам Хил ми го лимитираа во два дена, а не бев ниту плус на него.Колку можи месечно да се зема од една кладилница без притоа да те блокираат?
Постои некоја просечна граница или?
Дај кажи ОД ОКО 7,8 типа по 1.10 да ги сврзам да си дуплирам секој ден.Не знам која е финтата да правите анализи на типови со по 1.12 коефициент.Тие и од око се погодуваат повеќето.Не е некое познавање ако погодиш декa Халеп треба да победи.И нормално,доколку се погреши типот се знае дека немала ден,пошто сигурно Канепи нема да ја надигра.И од око исто ќе погодиш типови со такви квоти.
Некако тешко дека ќе биде такаНе ги знам паровите за утре, ама за денес екстремно глупа е понудата. Да би имал пари, а немам, би играл на Раониќ 31.5- гемови со Берлок.
Браво бе, како само примети. Никој друг не го виде резултатот, ептен си од помош.Некако тешко дека ќе биде така
Се извинувам, грешка моја...се гледа дека не приметувашБраво бе, како само примети. Никој друг не го виде резултатот, ептен си од помош.
Thanks, Captain Obvious.Се извинувам, грешка моја...се гледа дека не приметуваш
1 сет - 13 гејма
2 сет 10 гејма
и очекуваш помалку од 31
Јас со тешка мака не можам да се сетам на поглупави бетови од 3-0 на тенис. И тоа за мизерни 1.35. Мислам, играчот е огромен фаворит, го има натпреварот, комотно може да си допушти еден изгубен сет, некој може дури и намерно да го направи тоа за да има подобар тренинг и чуство за подлогата.Пореметен Раониќ попопо,15 дупли напраи Берлок му зема сет со 1 освоен гемИли е повреден или којзнае што е работава,глеам сега дека скоро сите сме се сложувале и го пишав 3-0 за 1.35 уште пред да видам тука.... ама ете педерчето со залижана коса успеа да изгуби брејк на тврда на слем од факин берлок,што беше почистен у прво коло лани од шварцман.......
Затоа и немам.Не ги знам паровите за утре, ама за денес екстремно глупа е понудата. Да би имал пари, а немам, би играл на Раониќ 31.5- гемови со Берлок.