Dali nekoj moze da mi pomogne kako da si gi povlecam parite od bet365 koja banka da ja koristam za wire transfer sega sum vo HALKBANK i ne mi go prifaka swift codot poradi nekoja pricina i mi baraat druga banka
Dali nekoj moze da mi pomogne kako da si gi povlecam parite od bet365 koja banka da ja koristam za wire transfer sega sum vo HALKBANK i ne mi go prifaka swift codot poradi nekoja pricina i mi baraat druga banka
Ehee mi go limitiraa akauntot bet365 nemozam poveke on 4-5 evra da uplatam poveke, daj kazete nekoja alternativna kladilnica Tolku li gi zakla bet365 za da te limitirat
Не треси зелени, никој спортски колектив на светот не е ни блиску до Барселона.
Kошарка секоја сезона се топ 3 фаворити, ракомет убедливо најдобри, футсал најдобри заедно со Спортинг, ватерполо во топ 5 тимови секоја сезона имаат освоено и ЛШ, едино во фудбал стагнираат изминативе години ама имаше еден период околу 2013/15 кога во сиве овие 5 спортови беа најдобри, од друга страна Реал имаат само фудбал и кошарка.
Ало бре, дали се нормални овие од Спортлајф?!
Ја чекам Флуминенсе последна, ја гледам во живо на Арена Спорт, 1-0 водат на полувреме, 2-0 крај. Заокружувам, отварам сега страната на Спортлајф, одам во мои тикети и гледам ова:
Сигурно е некоја техничка грешка и ќе го средат до утре, ама кој им кур бизнис вака да си пишуваат лажни резултати и да го водат тикетот недобитен?
Хипотетички, може да не ги гледам натпреварите (или барем дел од нив, посебно кога се работи за вакви првенства и вакви термини на натпревари), да не ги проверувам на резултати, туку само да проверам на страната на спортлајф откако ќе завршат сите натпревари. Во тој случај, кога би видел дека тикетот е недобитен (така го водат на страната), логично би го фрлил ливлето и сигурно не би проверувал резултати по други страни да споредувам дали имаат направено "грешка".
Кратко и јасно, мамицата в пичка да им ја наебам лоповска преварантска.
Автоматски споено мислење:
Еве и овие од Флуминенсе немаат појма дека изгубиле..
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.