Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
8 мај 2023
Мислења
4
Поени од реакции
0
Dali nekoj moze da mi pomogne kako da si gi povlecam parite od bet365 koja banka da ja koristam za wire transfer sega sum vo HALKBANK i ne mi go prifaka swift codot poradi nekoja pricina i mi baraat druga banka

Член од
11 април 2023
Мислења
2.156
Поени од реакции
7.215
Dali nekoj moze da mi pomogne kako da si gi povlecam parite od bet365 koja banka da ja koristam za wire transfer sega sum vo HALKBANK i ne mi go prifaka swift codot poradi nekoja pricina i mi baraat druga banka
Имаш друга тема за тоа имаат пишувано членови

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Реал ќе земе и баскет еуролига и фудбал лш, нема појак и помоќен спортски колектив на светот од Реал Мадрид.
Не треси зелени, никој спортски колектив на светот не е ни блиску до Барселона.
Kошарка секоја сезона се топ 3 фаворити, ракомет убедливо најдобри, футсал најдобри заедно со Спортинг, ватерполо во топ 5 тимови секоја сезона имаат освоено и ЛШ, едино во фудбал стагнираат изминативе години ама имаше еден период околу 2013/15 кога во сиве овие 5 спортови беа најдобри, од друга страна Реал имаат само фудбал и кошарка.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Vo zivo Barselona hendikep 1 -13.5
Ke gi pregazat na ovie vo vtoro poluvreme.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.710
Поени од реакции
22.849
Ало бре, дали се нормални овие од Спортлајф?!
Ја чекам Флуминенсе последна, ја гледам во живо на Арена Спорт, 1-0 водат на полувреме, 2-0 крај. Заокружувам, отварам сега страната на Спортлајф, одам во мои тикети и гледам ова:
fluminense.png

Сигурно е некоја техничка грешка и ќе го средат до утре, ама кој им кур бизнис вака да си пишуваат лажни резултати и да го водат тикетот недобитен?
Хипотетички, може да не ги гледам натпреварите (или барем дел од нив, посебно кога се работи за вакви првенства и вакви термини на натпревари), да не ги проверувам на резултати, туку само да проверам на страната на спортлајф откако ќе завршат сите натпревари. Во тој случај, кога би видел дека тикетот е недобитен (така го водат на страната), логично би го фрлил ливлето и сигурно не би проверувал резултати по други страни да споредувам дали имаат направено "грешка".
Кратко и јасно, мамицата в пичка да им ја наебам лоповска преварантска.
Автоматски споено мислење:

Еве и овие од Флуминенсе немаат појма дека изгубиле..

Kajgana Shop

На врв Bottom