- Член од
- 25 јануари 2010
- Мислења
- 62
- Поени од реакции
- 15
odlicen skor ti e toa. igras povekje singl ili tiketi?Не водам до толку детално колку типови и колку пари, ама сум на +142к денари (од НГ до сега)
ОД око вака, имам уплатено преку 1.2кк
Ова е од она што водам статистика со едниот уплаќач, а имам уште еден нов + сам си играм на пајнакл така да грубо сум некаде околу 30% yield. За овој yield и за оваа уплата поарно не се мачи да си клаваш нерви инвестирај во нешто друго.izvadeni brojki - na skoro 9000e vkupna uplata, 700e profit, yield 7.9%
vkupno 280 tipovi dokumentirani, pogodeni 56%.
bravo za brojkite.Прегледај го приврзокот 296108 Ова е од она што водам статистика со едниот уплаќач, а имам уште еден нов + сам си играм на пајнакл така да грубо сум некаде околу 30% yield. За овој yield и за оваа уплата поарно не се мачи да си клаваш нерви инвестирај во нешто друго.
Прегледај го приврзокот 296109
Најчесто дабл.odlicen skor ti e toa. igras povekje singl ili tiketi?
Ова ми е за 3-4 месеци макс не е за цела сезона од Февруари до пред 25 дена.bravo za brojkite.
kako za prva poozbilna sezona, jas sum zadovolen. posto prethodno gledav stocks i portfolio investment, ne me bendisa nesto posebno, pocnav ova.
nemam nikakva nervoza, go igram ova rekreativno, sumi koi mi se daleku pomali od redovnite mesecni primanja.
ti imase pisano prethodno, deka zivees od ova, pa si imas drug esap i pristap.
ja pocnav sezonata so 10e vlog level stake, a na krajot igrav so 60e, so za mene e dobar napredok. da stignam do 100e uplata level stake, na grubo 300 betovi vo sezona, 8-10% yield, i ne e losa suma,
2500 do 3000e profit grubo po sezona.
Ваков yield е скоро па невозможен долгорочно со поголем број утакмици, дури и најдобрите типувачи по интернетов не се ни блиску до тоаПрегледај го приврзокот 296108 Ова е од она што водам статистика со едниот уплаќач, а имам уште еден нов + сам си играм на пајнакл така да грубо сум некаде околу 30% yield. За овој yield и за оваа уплата поарно не се мачи да си клаваш нерви инвестирај во нешто друго.
Прегледај го приврзокот 296109
Возможно е оти играм на лиги каде квотите се 90% од случаитe грешни. Досега имав 3 макс стејкс во последните 2 месеци на женската кошарка.Ваков yield е скоро па невозможен долгорочно со поголем број утакмици, дури и најдобрите типувачи по интернетов не се ни блиску до тоа
Na koja kladza igras? Kaj gi ima nasive ligi?Возможно е оти играм на лиги каде квотите се 90% од случаитe грешни. Досега имав 3 макс стејкс во последните 2 месеци на женската кошарка.
Прегледај го приврзокот 296138
Прегледај го приврзокот 296139
Прегледај го приврзокот 296140
Прегледај го приврзокот 296141
На вакви утакмици се испод 25% yield е срамота да имаш, ете и на сликата погоре гледаш Пелистер -4.5 со ФМП, а заврши 42 разлика исто и Работнички 2.20 2ката а водеа преку 15 разлика цела утакмица. Од ова живеам и гарантирам дека на вакви утакмици неможиш да си минус.
Браво аут сум до септември ама гледам на СП резултатите се ошмара фалит уш Италија да победит со некого