Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
25 јануари 2010
Мислења
62
Поени од реакции
15
Prijatelski
Bosna - Crna Gora - 1 @1.8

Bosna vo poln sostav osven Dzeko i Pjanc.
Crna Gora so rezervi i mladi igraci koj nemale minutaza , izjavata na trenerot e ovaj mec da im posluzi kako eksperiment za ponatamosnite natprevari vo nacuonalen dres.

Turcija - Gvineja - 1 @1.6

Afrikancive bez svoite najdobri igraci , totalno nezaintereairani za mecov so Turcive , bez svoite najdobri igraci kako Keita od Liverpool , Diawara od Roma i uste 4-5 drugi internacionalci .
Edno interesno info , timot na Gvineja vredi 90m € sevkupno , no bez glavnite " dzvezdi" koj nema da gostuvaat so Turcive samo 12m € , timot na Turcija 336m €.

Eve koj prvotimci se povikani za Turcija

Член од
29 септември 2011
Мислења
2.137
Поени од реакции
2.324
Возможно е оти играм на лиги каде квотите се 90% од случаитe грешни. Досега имав 3 макс стејкс во последните 2 месеци на женската кошарка.

Прегледај го приврзокот 296138

Прегледај го приврзокот 296139

Прегледај го приврзокот 296140

Прегледај го приврзокот 296141

На вакви утакмици се испод 25% yield е срамота да имаш, ете и на сликата погоре гледаш Пелистер -4.5 со ФМП, а заврши 42 разлика исто и Работнички 2.20 2ката а водеа преку 15 разлика цела утакмица. Од ова живеам и гарантирам дека на вакви утакмици неможиш да си минус.
Многу се фалиш гледам и лајкови си ставаш

Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Знам дека ова со мизерниве квоти на фаворитиве на слемој е веќе подолго време ама ова на слемов е врхунац, на тежок просек од тенисери им даваат по 1,05 -1.10 квоти и скоро сите досега губеа по сет,два па дури и доста фаворити отпаднаја.

Неможе на Сонего и Тиафо да е 1.15 па макар играле и против @The King of Clay
Денес гледам едвај 1.05 квоти на Чекинато и Аугер :pos: Дури и кај жениве претеруваат со овие 1.10 на дуели кој пред 10тина години би биле по 1.3-1.4.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Знам дека ова со мизерниве квоти на фаворитиве на слемој е веќе подолго време ама ова на слемов е врхунац, на тежок просек од тенисери им даваат по 1,05 -1.10 квоти и скоро сите досега губеа по сет,два па дури и доста фаворити отпаднаја.

Денес гледам едвај 1.05 квоти на Чекинато и Аугер :pos: Дури и кај жениве претеруваат со овие 1.10 на дуели кој пред 10тина години би биле по 1.3-1.4.
Na toa dodaj deka e najnepredvidliva podloga i najubavo e samo da gi vrzuvas pogolemive koeficienti, ili pa ednostavno da si brkas over 3.5 seta.Mene toa mi e na slemov najprofitabilno momentalno.
Koga ja vidov ponudata i kakvi mizerni koeficienti nudat,odma im staviv krst na favoritive :D Se nadevam nema istoto da bide i na drugite slemovi...

Член од
16 април 2014
Мислења
7.338
Поени од реакции
11.750
Го чекав Ирвинг 3.5+ асистенции за посолена сума.
3 асистенции при крај на 3/4.
Почеток на 4/4 си продолжи со игра, веднаш во првите напади подава до Харис кој е сам на три, промашува нормално.
Но ова што се случи при крајот, нема шанси да се случи доколку нас ни треба тоа сценарио.
Ирвинг во контра, префрла до Браун, кој е сам под кошот.
Има три опции:
-да куца (малце далеку беше)
-да ја фати топката па да положи/куца
-и најверојатното сценари, во скок да ја фати и да положи.
Сигурно погодувате, третото сценарио со тоа што го промаши положувањето, па си ја фати пак и оп кош.

И вчера исто сценарио. Водат 1-0 домаќините и оп пеналче за 1-1 во 45+
Гг3+ на тикет, последна.
Промашува пенал, па во 55-60та им дава црвен на истите и домашните си ја чуваат 1-0 до крај, без желба за напаѓање. Да го погодеше пеналот, немаше теоријја да заврши 1-1.
А сега, аналгинче едно па в кревет.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623

Против мене да играат, реално нема ни да се фаворити. :pos:

Шала на страна, општо има и многу изненадувања. Тргни од Тим, 2-0 да прокоцка против Андухар и Рублев кој се враќа од 0-2 до 2-2 и губи од Штруф на земја, а и двајцата го плескале Надал на оваа подлога :)

Kajgana Shop

На врв Bottom