Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Да те потсетам дека и таму има 12-0.
E па добро, штом Џокович ќе види дека Надал има 12-0 во финале на РГ, ќе му дозволи лесно да дојде до 13-0, нема смисла да му го расипе скорот.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Адебајо 3,5 - асистенции (1,95) моцарт

Апсолутно 0 асистенции има Адебајо против Лејкерс, и мене границава ми е смешна.. Башка влече повреда и мала минутажа има..

Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.841
Поени од реакции
4.478

Апсолутно 0 асистенции има Адебајо против Лејкерс, и мене границава ми е смешна.. Башка влече повреда и мала минутажа има..
Не се залажувај со една две утакмици, првата беше повреден, онака е добар асистент и доста топки у нападо поминуват низ нега и добар пасер е. Не викам дека не може да испадне ама не би уложувал ногу

Член од
23 август 2010
Мислења
39.885
Поени од реакции
116.195
Се зависи од коефициентот. Се нас 2 за Џокович е value бет. Еве излегоа, 2.2 за Џоковоч, топ бет.
Денар не ставам на тој меч, ќе вријам од нервоза за Надал, уште кладење ми треба. :D

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Денар не ставам на тој меч, ќе вријам од нервоза за Надал, уште кладење ми треба. :D
Уплајкаш на Ноле и имаш win-win ситуација, има еден хрват во групава за кладење го мрзи Џокович од дното на душата и секој слем го уплаќа победник и тоа по 200-300 еур, вика помило ми е да не освои слем Ноле, отколку јас да фатам и е крајно озбилен

M

Macedon1um

Гостин

Pa povreden bese kako da ima asistencii protiv Lejkers :LOL:

Protiv Boston predhodno na 5 od 6 natprevari ja pokri taa granica

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не дека сум експерт, ама ми изгледа како квотава за Тренто против Фортитудо Болоња (италија кошарка) преголема некако

Мислам дека има и шанса да победат..

Ама ајде..

-7.5 хендикеп двојка 1.65 квота е, освен ако немаат Тренто ептен проблеми со повредени или коронирани... не верувам дека би изгубиле 8 разлика против Фортитудо кои се во очајна форма и во последните 4 средби имаат само една победа и тоа против Кремона што оваа година би требало да се борат за опстанок

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Од завчера ја планирав Мајами да тепаат, ама пошо сум ко шо сум го пропуштив коефициентот, како милион пати до сега.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Некој ги има гледано Кадино ? Денес играат против Охрид, за 1 во sportlife е 2.25. Охрид ги имам два пати гледано, ептен се боси, дури и за 2МФЛ. Освем од прекин или одбиена топка, незнает гол на друг начин да постигнат. Лани требаше да испаднат ама заради шо се прекина првенството, немаше испаѓање, а последни беа на табела.

Дома одвај ги тепаа овие Вардари Форино со 1-0 Охрид, а Кадино гледам лесно си ги тепале Форино таму со 0-4. Сезонава Охрид има посолидни резултати, ама и двете утакмици шо ги тепаа дома, не беа нишо подобри од противниците. Со ФК Скопје изгубија дома, а Скопје имаа црвен картон од 50мин и само на крај имаше статива Охрид, другите 90мин катастрофа беа.

Ја имате и на бет365, 2.20 коеф.

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.948
Некој ги има гледано Кадино ? Денес играат против Охрид, за 1 во sportlife е 2.25. Охрид ги имам два пати гледано, ептен се боси, дури и за 2МФЛ. Освем од прекин или одбиена топка, незнает гол на друг начин да постигнат. Лани требаше да испаднат ама заради шо се прекина првенството, немаше испаѓање, а последни беа на табела.

Дома одвај ги тепаа овие Вардари Форино со 1-0 Охрид, а Кадино гледам лесно си ги тепале Форино таму со 0-4. Сезонава Охрид има посолидни резултати, ама и двете утакмици шо ги тепаа дома, не беа нишо подобри од противниците. Со ФК Скопје изгубија дома, а Скопје имаа црвен картон од 50мин и само на крај имаше статива Охрид, другите 90мин катастрофа беа.

Ја имате и на бет365, 2.20 коеф.
Слаби се Кадино, Охрид не се лоши им земаа на Гостивар бодови таму, а Гостивар се фаворити за прва лига

Член од
1 април 2018
Мислења
2.122
Поени од реакции
4.125
Осогово Росоман - Х2 @2.8

Според мене вреди да се проба. Ништо подобри не се Осогово освен ако нема нешто корона кај гостиве. Стварно несфатлив коефициент. Осогово се последни на табела, плус не знаат за триумф точно една година!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom