Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.880
Поени од реакции
116.182
Дајте мислење за утрешните мечеви, Ставро и компанија. Свјонтек би требало да ја добие Подороска, иако вторава е изненадување на сезоната сепак не гледам како ќе ја добие Ига. Преслаб сервис има Надја и би требало да изеде многу брејкови со оглед на тоа колку агресивно ритернира Ига.

Петра ваљда ќе ја добие Кенин иако на земја не е многу од поверење, без разлика на тоа што игра совршен турнир до сега. Денес Кенин во последниот гем лошо нагази и можно е да се повреди, со солзи во очите се поздравуваше со Колинс.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Дајте мислење за утрешните мечеви, Ставро и компанија. Свјонтек би требало да ја добие Подороска, иако вторава е изненадување на сезоната сепак не гледам како ќе ја добие Ига. Преслаб сервис има Надја и би требало да изеде многу брејкови со оглед на тоа колку агресивно ритернира Ига.

Петра ваљда ќе ја добие Кенин иако на земја не е многу од поверење, без разлика на тоа што игра совршен турнир до сега. Денес Кенин во последниот гем лошо нагази и можно е да се повреди, со солзи во очите се поздравуваше со Колинс.
има златни фудбали утре, ја не би на тенис.. евентуално на гејмови...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.880
Поени од реакции
116.182
има златни фудбали утре, ја не би на тенис.. евентуално на гејмови...
Ја прашав за мислење за тенисите, не е морално да се одиграат. Свјонтек до душа милион посто ќе ја играм.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ја прашав за мислење за тенисите, не е морално да се одиграат. Свјонтек до душа милион посто ќе ја играм.
da ne e umorna be, sekoj eban den igra, i dubl igra so melichar..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.880
Поени од реакции
116.182
da ne e umorna be, sekoj eban den igra, i dubl igra so melichar..
Да, секако дека уморна, нема проблем. Да беше уморна одамна ќе се откажеше од дубл, не е ретардирана да игра ако и смета тоа.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446

Кај го кажа ова за Кенин, сеа ме предомислуваш за утре :lut:

Член од
23 август 2015
Мислења
249
Поени од реакции
441
Македонија-Косово 1
Мислам дека сме поквалитетен противник, па и отсуството на неколку важни играчи на Косово е голем плус за нас. Квотата е 2,6 во Спортлајф. Според мене валуебет. Мислења?

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461

Свјонтек тепа, Квитова + гемови.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436

Јас одиграв дубл, победа на двата фаворити. Кенин не ме убедува со играта, имаше многу лоши мечеви овде, многу 2-1 резултати, вчера Колинс се загина во третиот сет, инаку ќе беше се и сешто. Е сега кога сме кај гинење, Квитова како ништо може да се загини денес, затоа што е Квитова, ама ми делува некако самоуверено, ова и е огромна шанса да освои уште еден слем, мислам дека ќе добие денес. Плус ја има Кенин во меѓусебните.

Од Свиатек искрено ми е повеќе страв денес, она што го одигра Подорска против Свитолина беше нереално, се уби од винери годење со форхендот, од невозможни ситуации. Некако сум краток тука на коефициент, ама еден дубл, кај било кај не било.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Освен Македонија што вреди на 2.6, не знам што би играл утре. Имаш некој предлог?
сигурица ми е и Исланд - Румунска 0-2 гола.. језда е 1,60 ама се исплати.. Башка и ме влече на Х..

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
За денес од порано, додека не ги масакрираат границите.

Шенгелиа 13.5+

ЦСКА го дочекува Макаби што никогаш не бил познат како дефанзивна екипа,очекувам утакмица на доста поени. Шенгелиа добро се снајде во новата средина, минатото коло со Барса беше најдобар поединец кај ЦСКА а воедно и најдобар стрелец, 15 поени за 33 минути во игра. Одиграа лошо против Барса, која одигра јака одбрана, само 66 поени и пак ја премина границава. Викендов против Локомотив,само 18 минути одигра и даде 11 поени ама одиграа добро Клајбурн и Хилард, што се случува поретко. Најконстантен играч ми личи дека е, доста напаѓа на влез и изнудува слободни, има добар мечап во Калоиаро, не може да му парира во однос на снага.

Де Коло 14.5+

Според мене грешна граница,најчесто е 16.5. Играат со Ефес кој е без Ларкин, очекувам тесна утакмица и можеби победа на Фенер. Ефес е без прав чувар за Нандо, кој викендов одмараше во домашна лига. Минатото коло со Ѕвезда имаше 12 поени Со очаен шут 2/10, и 7/7 слободни. Можда и најдобар изнудувач на слободни во Европа, лани убедливо најмногу шутнати имаше во цела лига, и има околу 92% успешност. Не верувам долго да остане оваа граница..

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
За денес од порано, додека не ги масакрираат границите.

Шенгелиа 13.5+

ЦСКА го дочекува Макаби што никогаш не бил познат како дефанзивна екипа,очекувам утакмица на доста поени. Шенгелиа добро се снајде во новата средина, минатото коло со Барса беше најдобар поединец кај ЦСКА а воедно и најдобар стрелец, 15 поени за 33 минути во игра. Одиграа лошо против Барса, која одигра јака одбрана, само 66 поени и пак ја премина границава. Викендов против Локомотив,само 18 минути одигра и даде 11 поени ама одиграа добро Клајбурн и Хилард, што се случува поретко. Најконстантен играч ми личи дека е, доста напаѓа на влез и изнудува слободни, има добар мечап во Калоиаро, не може да му парира во однос на снага.

Де Коло 14.5+

Според мене грешна граница,најчесто е 16.5. Играат со Ефес кој е без Ларкин, очекувам тесна утакмица и можеби победа на Фенер. Ефес е без прав чувар за Нандо, кој викендов одмараше во домашна лига. Минатото коло со Ѕвезда имаше 12 поени Со очаен шут 2/10, и 7/7 слободни. Можда и најдобар изнудувач на слободни во Европа, лани убедливо најмногу шутнати имаше во цела лига, и има околу 92% успешност. Не верувам долго да остане оваа граница..
Се согласувам за Токо,прв пик ми беше и на мене сабајле.
Антонов и Милутинов се аут ради корона,може да добие некоја минута во ротација плус.

Kajgana Shop

На врв Bottom