- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 3.088
- Поени од реакции
- 4.461
Истово му се деси на УСО.Ауу Рубљев која пропаст у прв сет
Го изгази Медведев у првиот и од 6-2 у тајбрејк го изгуби.
Искрши 50 рекети и го шитна цел меч.
Истово му се деси на УСО.Ауу Рубљев која пропаст у прв сет
Не знам, не играм на странски кладилници.da ne znaes vo online bookies dali ima nekade igraci poeni od evrokup i liga sampioni kosarka?
do sega proverib bet365, unibet, pinnacle, nikade gi nema.
Го гледаш мечот?Live Djokovic 1.60 koef
Повреден е умрениов.1.82 на Betfair моментално.![]()
Сега ќе пуштам да гледам, сум задремал на кауч. Старост грдост. Ми немаше никаква логика од 1.09 пред мечот да биде 1.82 со само еден изгубен сет. Обично таков коефициент би бил на 0-2 за Буста.Повреден е умрениов.
Нема нешто видна повреда ама не е тоа тоа, барем за сега. Левата рака го мачи инаку, барал МТО и на денешниот тренинг. Сервира очајно и многу греши, повторувам ЗА СЕГА.Сега ќе пуштам да гледам, сум задремал на кауч. Старост грдост. Ми немаше никаква логика од 1.09 пред мечот да биде 1.82 со само еден изгубен сет. Обично таков коефициент би бил на 0-2 за Буста.
2/2Не знам, не играм на странски кладилници.
Вчера лошо, 0/2, двајцата со очаен шут, Промитеас даде само 51 поен и Милер 2/11 шут, а Вајтхед застана на 12...
Вечерва
Cherry 13.5+
Викендов во домашна лига со Виртус што е солидна одбранбена екипа даде 24 поени, минатото коло со Будучност застана на 13. Има минутажа 25+ минути, има слобода за шут и изнудува отприлика 4 слободни по меч.
Tomic 11.5+
Иако е стар, пак е класа за ова ниво на натпреварување, многу топки добива и кога е во игра доста се врти играта околу него. Стабилен е за слободни, не очекувам очаен шут како 1/8 за 1п, рипна границата од 9.5 сабајлево ама и на ова е доста изгледен прелаз, многу лошо брани Бург и играат ран енд ган, се чува со Омич за кого одбрана е измислен поим.
Za malku. Se nadevam ne si ja igral, ne vredese. Andora ne e toa sto bese pred nekolku godini.Andora - England u21 7+
5,80 mozzart
Ne deka imam analiza ama vredi da se proba jer kvotava u mozart e mnogu povisoka od drugite kladzi.. Baska andora amateri se, a englezive na kosovo 6 u gosti im dadoa pa zs da ne 7 na andora..
4/4 tiketot dobitenMojot tiket za denes e
Francija pobeda so hendikep -1.5 1.55 koef
Ke gi pregazat na Ukrajna iako e prijatelska utakmica
Germanija tim 1 2+ 1.45 koef
Ocekuvam i hendikep 1 da odi no turcite mozat i na srekja eden gol da stavat,dosta posigurno mi izgleda opcijata tim 1 2+.
Virtus - Lokomotiv Kuban 160.5+ 1.85
Ova mi e najsigurnata utakmica za denes,se ocekuva eksplozija od poeni ovde.
Djokovic pobeda so -6.5 gemovi 1.40
ja igrav na sitno normalno.. mislev deka vredi koefZa malku. Se nadevam ne si ja igral, ne vredese. Andora ne e toa sto bese pred nekolku godini.