Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
da ne znaes vo online bookies dali ima nekade igraci poeni od evrokup i liga sampioni kosarka?
do sega proverib bet365, unibet, pinnacle, nikade gi nema.
Не знам, не играм на странски кладилници.

Вчера лошо, 0/2, двајцата со очаен шут, Промитеас даде само 51 поен и Милер 2/11 шут, а Вајтхед застана на 12...
Вечерва
Cherry 13.5+
Викендов во домашна лига со Виртус што е солидна одбранбена екипа даде 24 поени, минатото коло со Будучност застана на 13. Има минутажа 25+ минути, има слобода за шут и изнудува отприлика 4 слободни по меч.
Tomic 11.5+
Иако е стар, пак е класа за ова ниво на натпреварување, многу топки добива и кога е во игра доста се врти играта околу него. Стабилен е за слободни, не очекувам очаен шут како 1/8 за 1п, рипна границата од 9.5 сабајлево ама и на ова е доста изгледен прелаз, многу лошо брани Бург и играат ран енд ган, се чува со Омич за кого одбрана е измислен поим.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Повреден е умрениов.
Сега ќе пуштам да гледам, сум задремал на кауч. Старост грдост. Ми немаше никаква логика од 1.09 пред мечот да биде 1.82 со само еден изгубен сет. Обично таков коефициент би бил на 0-2 за Буста.

Ќе му ја еби цела сезона Буста, несакјќи.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.880
Поени од реакции
116.178
Сега ќе пуштам да гледам, сум задремал на кауч. Старост грдост. Ми немаше никаква логика од 1.09 пред мечот да биде 1.82 со само еден изгубен сет. Обично таков коефициент би бил на 0-2 за Буста.
Нема нешто видна повреда ама не е тоа тоа, барем за сега. Левата рака го мачи инаку, барал МТО и на денешниот тренинг. Сервира очајно и многу греши, повторувам ЗА СЕГА.

M

Macedon1um

Гостин
Холандија прва да стигне до 5 корнери 2.75 коефициент, моментално е 1-0 на полувреме против Мексико

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Не знам, не играм на странски кладилници.

Вчера лошо, 0/2, двајцата со очаен шут, Промитеас даде само 51 поен и Милер 2/11 шут, а Вајтхед застана на 12...
Вечерва
Cherry 13.5+
Викендов во домашна лига со Виртус што е солидна одбранбена екипа даде 24 поени, минатото коло со Будучност застана на 13. Има минутажа 25+ минути, има слобода за шут и изнудува отприлика 4 слободни по меч.
Tomic 11.5+
Иако е стар, пак е класа за ова ниво на натпреварување, многу топки добива и кога е во игра доста се врти играта околу него. Стабилен е за слободни, не очекувам очаен шут како 1/8 за 1п, рипна границата од 9.5 сабајлево ама и на ова е доста изгледен прелаз, многу лошо брани Бург и играат ран енд ган, се чува со Омич за кого одбрана е измислен поим.
2/2

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Andora - England u21 7+
5,80 mozzart

Ne deka imam analiza ama vredi da se proba jer kvotava u mozart e mnogu povisoka od drugite kladzi.. Baska andora amateri se, a englezive na kosovo 6 u gosti im dadoa pa zs da ne 7 na andora..
Za malku. Se nadevam ne si ja igral, ne vredese. Andora ne e toa sto bese pred nekolku godini.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Mojot tiket za denes e

Francija pobeda so hendikep -1.5 1.55 koef
Ke gi pregazat na Ukrajna iako e prijatelska utakmica

Germanija tim 1 2+ 1.45 koef
Ocekuvam i hendikep 1 da odi no turcite mozat i na srekja eden gol da stavat,dosta posigurno mi izgleda opcijata tim 1 2+.

Virtus - Lokomotiv Kuban 160.5+ 1.85
Ova mi e najsigurnata utakmica za denes,se ocekuva eksplozija od poeni ovde.

Djokovic pobeda so -6.5 gemovi 1.40
4/4 tiketot dobiten :pivo2:

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Утре пак ќе ги испоштувам жените, Кенин со Квитова овер 21.5 1.90 коеф
Во супер форма и едната и другата, добро сервираат преку 70% двете на прв сервис. Квитова сеуште без изгубен сет, ставена е како фаворит ама мислам дека нема да и биде толку лесно утре. Кенин малце се мачеше со Колинс во втор сет, за после да ја збрише 6-0 во трет. Имате и опција двете да освојат сет, 2.25 во СЛ што исто така може да се проба. Јас ќе идам со над 21.5, па и некој 7-5 6-4 ми одговара.

Kajgana Shop

На врв Bottom