Кладилница (Генерална дискусија)

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Ja ke se odjavam utre so Collins od turnirov na podobar vlog, da zaokruzam debel minus od posraniov turnir ili da me vrati na 0.

Kenin iskreno dosta bledo, voopsto ne e vo forma, premnogu ups and downs, izigra teski i dolgi mecevi, plus dvojki igrala kao sto gleam, a Collins si e Collins :D

Zivi, zdravi :D

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Кенин играше овде и во двојки се до денес кога испаднаа со Матек Сандс, тоа се 4 меча и некои 6-7 часа плус на терен, ова плус меѓусебните влечат на страна на Колинс.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Да, само што севкупно земено Кенин е подобра тенисерка од Колинс и ГС шампион. Овер за мирна глава.

B

Beginner

Гостин
Само Германската Хилден ја нема во нашите кладилници ја има на бет365.
20201007_130008.jpg

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Andora - England u21 7+
5,80 mozzart

Ne deka imam analiza ama vredi da se proba jer kvotava u mozart e mnogu povisoka od drugite kladzi.. Baska andora amateri se, a englezive na kosovo 6 u gosti im dadoa pa zs da ne 7 na andora..

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Многу би сакал да освои Квитова, за мене една од најдрагите тенисерки. Заслужи еден слем настрана од Вимблдон.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.960
Поени од реакции
23.833
Andora - England u21 7+
5,80 mozzart

Ne deka imam analiza ama vredi da se proba jer kvotava u mozart e mnogu povisoka od drugite kladzi.. Baska andora amateri se, a englezive na kosovo 6 u gosti im dadoa pa zs da ne 7 na andora..
Астон Вила им дадоа 7 на Ливерпул.
Зш да не 10 на Лестер?

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Многу паметно засега игра Кенин, бега од бекендот на Колинс и форсира игра на форхенд каде е многу подобра. Ми треба двете да стигнат до 3 гема во првиот сет за добивка, ги имам дубл со Квитова.

Еве и овер на цел меч. Супер оди. :oeoeoe:

Последно уредено:
Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
За утре, Кенин со Колинс овер 21.5 гема, 1.95 коеф
Колинс конечно се разбуди и игра одличен турнир, ги елиминираше и Мугуруза и Џабур. Мислам дека може да скине еден сет, зошто не и да тепа. Немаат меѓусебни дуели за споредба, играле на бетон на почеток на година и Колинс ја размонтирала 63 и 61.
Нема да се залетувам многу со уплата, малце ме плаши 2-0 за Кенин зошто ми личи дека е опоравена од бламажата со Азаренка, сепак е фаворит и подобар играч од двете.
Дубл со Петра :ojeaa:

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Mojot tiket za denes e

Francija pobeda so hendikep -1.5 1.55 koef
Ke gi pregazat na Ukrajna iako e prijatelska utakmica

Germanija tim 1 2+ 1.45 koef
Ocekuvam i hendikep 1 da odi no turcite mozat i na srekja eden gol da stavat,dosta posigurno mi izgleda opcijata tim 1 2+.

Virtus - Lokomotiv Kuban 160.5+ 1.85
Ova mi e najsigurnata utakmica za denes,se ocekuva eksplozija od poeni ovde.

Djokovic pobeda so -6.5 gemovi 1.40

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.497
Поени од реакции
10.125
Whitehead 13.5+
Еден од главните напаѓачи на Морнар, заедно со Пулен секако. Игра на позиција 2-3, НБА калибар за во Европа, и на првата утакмица од Еврокупов даде 25 поени, одличен напаѓач на ваква брза игра на Морнар вакви бројки ќе бидат честа појава. Уникаха игра на многу поени сезонава, околу 170 по меч има, не гледам освен лош шут што би спречило лесен прелаз.

Miller 16.5+
Истото важи и за Милер, и претходната недела го играв на 13.5 и реков дека е промашена граница, па сега му ја дигнале за некој поен. Гостуваат на Тренто, исто екипа што прима доста поени после рестартов, и доста лошо изгледа што кажуваат и многуте порази.
da ne znaes vo online bookies dali ima nekade igraci poeni od evrokup i liga sampioni kosarka?
do sega proverib bet365, unibet, pinnacle, nikade gi nema.

Член од
24 август 2020
Мислења
119
Поени од реакции
137
da ne znaes vo online bookies dali ima nekade igraci poeni od evrokup i liga sampioni kosarka?
do sega proverib bet365, unibet, pinnacle, nikade gi nema.
wwin , 1xbet (samo ruskite ekipi koa igrat) planetwin365 ama ne veruvam deka posle 2/3 doobra tipa ili dobivki ke ti izdrze akaunto bez limit ili blok
Автоматски споено мислење:

Germanija tim 1 2+ 1.45 koef
Ocekuvam i hendikep 1 da odi no turcite mozat i na srekja eden gol da stavat,dosta posigurno mi izgleda opcijata tim 1 2+.
Probable line-ups
Germany: Leno – Can, Ginter, Rüdiger – Henrichs, Brandt, Neuhaus, Gosens – Havertz, Draxler (c) – Waldschmidt
Out: Gnabry, Goretzka, Halstenberg, Kimmich, Klostermann, Kroos, Neuer, Süle (all rested), Gündogan (not considered), Sane (knee), Werner (cold)

Oprez , ne vikam deka nema da dadat 2 gola ama nikoj od glavnite igraci i kostur na ekipata ne igra

Последно уредено:

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
wwin , 1xbet (samo ruskite ekipi koa igrat) planetwin365 ama ne veruvam deka posle 2/3 doobra tipa ili dobivki ke ti izdrze akaunto bez limit ili blok
Автоматски споено мислење:

Probable line-ups
Germany: Leno – Can, Ginter, Rüdiger – Henrichs, Brandt, Neuhaus, Gosens – Havertz, Draxler (c) – Waldschmidt
Out: Gnabry, Goretzka, Halstenberg, Kimmich, Klostermann, Kroos, Neuer, Süle (all rested), Gündogan (not considered), Sane (knee), Werner (cold)

Oprez , ne vikam deka nema da dadat 2 gola ama nikoj od glavnite igraci i kostur na ekipata ne igra
Vekje go uplativ tiketot i toa na 200€.
Se nadevam ke stavat 2 gola lesno.

Kajgana Shop

На врв Bottom