- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.650
- Поени од реакции
- 115.194
Милион евра би ставил на Ѕверев да имам.
Јас да го видам мечот завршен со победа на Зверев денар не би ставил на тоа копитото лузерско.Милион евра би ставил на Ѕверев да имам.
IZI MANI, до полувреме веќе пребаци.Милер 14.5+
Број 1 играч на Промитеас, после рестартов во грчкиот супер куп кој го освоија имаше 19 и 24 поени дадено. Гран Канарија изгледа доста лошо во дефанзива, 88 примени од Зарагоза, 92 од Бургос, тука може да се проба и на т1+ на грците или конечен 1
Тоа е сосема небитно. Иако да бидам искрен ме разочара денес, ова требаше да се лесни 3 0 а не тегавење со мртвиот Ербер али јебига.Јас да го видам мечот завршен со победа на Зверев денар не би ставил на тоа копитото лузерско.
Што е небитно? Губеше 4-1 во тајбрејк во третиот сет. Ако го изгубеше тоа, толку ќе беше од него.Тоа е сосема небитно. Иако да бидам искрен ме разочара денес, ова требаше да се лесни 3 0 а не тегавење со мртвиот Ербер али јебига.
Небитно е што ти не би ставил денар на него, на тоа мислев.Што е небитно? Губеше 4-1 во тајбрејк во третиот сет. Ако го изгубеше тоа, толку ќе беше од него.
Не вреди на Андерсон да се стави некој денар ? Некако преценет ми е Душко..Небитно е што ти не би ставил денар на него, на тоа мислев.
Да не бидам скроз оф, Мугуруза хендикеп утре.
Квотата на Дуце е смешна, ама го немам гледано Кевин освен Хамбург каде беше очаен. Вреди ваљда што знам...Не вреди на Андерсон да се стави некој денар ? Некако преценет ми е Душко..
Јас ќе го испоштувам чисто зошто ме заеба со ЏереКвотата на Дуце е смешна, ама го немам гледано Кевин освен Хамбург каде беше очаен. Вреди ваљда што знам...
Лесен ден денес, дури Виљареал влезе и 1 & ГГ.Лацио - Аталанта ГГ3+ @ 1.68
Второ коло во Италија, а се среќаваат двете можда и најофанзивни екипи во лигата. Аталанта гостуваше и првото коло кај Торино, победи со 4:2, а водеше 2:1 уште накај 20-та минута. Лацио пак, играше во гости кај Каљари, победи 2:0 отворајќи го резултатот уште во втората минута. Минатата сезона се сретнаа два пати, одиграа 3:3 во Рим, а Аталанта победи дома со 3:2. Тешко би било да се типува на победник на овој натпревар, ама мислам дека головите би требало да бидат загарантирани.
Виљареал - Алавес 1 @ 1.55
Виљареал во четвртото коло во Ла Лига веќе го игра третиот натпревар на домашен терен. Има една победа против Еибар со 2:1, а првото коло ремизираше со Хуеска со 1:1. Знаеме, последното коло кај Барселона беа декласирани со 4:0. Можи слободно да се речи дека Емери нема баш посакуван почеток на сезоната, иако има солидна екипа. Алавес би требало да биди противникот против кој лесно треба да се освојат трите бодови на домашен терен. Можи да се проба и евентуално 1 и ГГ за поголем коефициент, со оглед на тоа дека во последните седум натпревари на овие две екипи, на шест и двете постигнаа барем по еден гол.