Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.332
Поени од реакции
7.079
Сто услови не се погодија и на тенис сигурици форсирате.... Тие топчињата не се ѓулиња, ама решени се да прават циркус од тенисот годинава пошто е скратена програмата ионака не им е многу битно на никој

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Милер 14.5+

Број 1 играч на Промитеас, после рестартов во грчкиот супер куп кој го освоија имаше 19 и 24 поени дадено. Гран Канарија изгледа доста лошо во дефанзива, 88 примени од Зарагоза, 92 од Бургос, тука може да се проба и на т1+ на грците или конечен 1
Автоматски споено мислење:

Милер 14.5+

Број 1 играч на Промитеас, после рестартов во грчкиот супер куп кој го освоија имаше 19 и 24 поени дадено. Гран Канарија изгледа доста лошо во дефанзива, 88 примени од Зарагоза, 92 од Бургос, тука може да се проба и на т1+ на грците или конечен 1
IZI MANI, до полувреме веќе пребаци.

За вечер:
Рашон Томас 10.5+
Прв избор на позиција 4 за Партизан, одигра солидно на припремната утакмица, денес очекувам да има доста добра минутажа ако не влезе во проблем со лични, нема адекватна замена, Новица има 200 години и без колена е, а другите позиции во тимот се добро пополнети и може да се ротира доста.
На ситно ќе се проба Партизан 2, чисто како опција за изненадување.

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.650
Поени од реакции
115.206
Јас да го видам мечот завршен со победа на Зверев денар не би ставил на тоа копитото лузерско.
Тоа е сосема небитно. Иако да бидам искрен ме разочара денес, ова требаше да се лесни 3 0 а не тегавење со мртвиот Ербер али јебига.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Тоа е сосема небитно. Иако да бидам искрен ме разочара денес, ова требаше да се лесни 3 0 а не тегавење со мртвиот Ербер али јебига.
Што е небитно? Губеше 4-1 во тајбрејк во третиот сет. Ако го изгубеше тоа, толку ќе беше од него.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.650
Поени од реакции
115.206
Што е небитно? Губеше 4-1 во тајбрејк во третиот сет. Ако го изгубеше тоа, толку ќе беше од него.
Небитно е што ти не би ставил денар на него, на тоа мислев.

Да не бидам скроз оф, Мугуруза хендикеп утре.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Небитно е што ти не би ставил денар на него, на тоа мислев.

Да не бидам скроз оф, Мугуруза хендикеп утре.
Не вреди на Андерсон да се стави некој денар ? Некако преценет ми е Душко..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.650
Поени од реакции
115.206
Не вреди на Андерсон да се стави некој денар ? Некако преценет ми е Душко..
Квотата на Дуце е смешна, ама го немам гледано Кевин освен Хамбург каде беше очаен. Вреди ваљда што знам...

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Квотата на Дуце е смешна, ама го немам гледано Кевин освен Хамбург каде беше очаен. Вреди ваљда што знам...
Јас ќе го испоштувам чисто зошто ме заеба со Џере :ojeaa:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Lebron skokovi 9,5+ (1,95)

Jas mislam deka dabl dabl denes kralot lagano ke ima, 10 skoka protiv miami i te kako moze da gi napravi, samo adebayo im e glavniot skokac pod kos, 3-4 ofanzivni samo moze da napravi, da ne praime muabet za defanzivni kade sto za protivnik samo adebayo ke go ima pod kosot a ovoj e samo 2-3 cm povisok od kralot.. baska poradi faktot sto miami nemaat centri ke pominat kako hjuston i duri poloso, nemaat suteri jaki ko hjuston tuku gi vadi odlicnata odbrana.. predviduvam 4:0 za lakers i denes ke bide tvrda tekma minus cela .. minus 216,5 sportlife 1,8..

Ke go igram duble so Cadwel Pope over 1,5 trojki (1,70)

Deckovo sekoja tekma u plej ofot ja nadminuva granicava.. vprocem 90% od poenite sto gi dava mu se od linijata za e poeni..

Последно уредено:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.346
Поени од реакции
2.237
Сакав да пишам за Андерсон на 2.60 сигурно дека вреди против Дуци, башка го има плескано на земја, нема да биде прв пат. :)

Фуцович 1 1.40

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Лацио - Аталанта ГГ3+ @ 1.68

Второ коло во Италија, а се среќаваат двете можда и најофанзивни екипи во лигата. Аталанта гостуваше и првото коло кај Торино, победи со 4:2, а водеше 2:1 уште накај 20-та минута. Лацио пак, играше во гости кај Каљари, победи 2:0 отворајќи го резултатот уште во втората минута. Минатата сезона се сретнаа два пати, одиграа 3:3 во Рим, а Аталанта победи дома со 3:2. Тешко би било да се типува на победник на овој натпревар, ама мислам дека головите би требало да бидат загарантирани.

Виљареал - Алавес 1 @ 1.55

Виљареал во четвртото коло во Ла Лига веќе го игра третиот натпревар на домашен терен. Има една победа против Еибар со 2:1, а првото коло ремизираше со Хуеска со 1:1. Знаеме, последното коло кај Барселона беа декласирани со 4:0. Можи слободно да се речи дека Емери нема баш посакуван почеток на сезоната, иако има солидна екипа. Алавес би требало да биди противникот против кој лесно треба да се освојат трите бодови на домашен терен. Можи да се проба и евентуално 1 и ГГ за поголем коефициент, со оглед на тоа дека во последните седум натпревари на овие две екипи, на шест и двете постигнаа барем по еден гол.
Лесен ден денес, дури Виљареал влезе и 1 & ГГ.

Kajgana Shop

На врв Bottom