Кладилница (Генерална дискусија)

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Ja promasi temata, nekoe piche nema da fascinirash na ovoj forum so to so ke kazis deka imas pari, klosar. Odjebi, mu velam na sestrati od koga ke i svrsam vo usta
Jas ne rekov deka igram progresija, tuku moze ke igram vo idnina, ne seri mnogu.
Misir eden
Toa so cifrite bea samo primeri, pozelna e uste pojaka banka da se ima sekako.

B

Beginner

Гостин
sve ve razbiram za nba kosarkarive, ama mene ne mi e logicno da ides progresija na igrac posto nema 2 kvota tuku 1,85 najdobar slucaj 1,90...
Автоматски споено мислење:

podobra progresija od ova so tenisive na zemjena podloga - gejm to advantage nema.. po 3,40 kvota.. ne ti treba ni progresija, mozes da pocnes so 1e pa 2e pa 3pa pa 5e pa 7 pa 10.. itn.. pak ke si u kjar i ke imas poise od 10 sansi..
Автоматски споено мислење:

:bravobe:
Пази само бидејки знаеш можно е да нема ниту еднаш 40:40 на еден тениски натпревар. Познаник вака се изгоре бараше пред 5-6 години после безпари работеше цела година.
Знам не е тип ама повеќе препишувам од овде :D Еве ја Омск 3-0 @Riddler (y)(y)

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.492
Поени од реакции
10.097
Од сите овие системиве, само алемберт би го практикувал. Тој што се додава 1 јунит ако киксниш и се намалува 1 јунит ако погодиш.
Ама нема систем во кој што си добитен а си ртка во типување, тоа јасно треба да ви биде :D
i jas mu se ostram na ova nekoe vreme.
najrealno mi izgleda za dolgorocno igranje. samo ne mozam da se resam kolku da mi bide goren limit, dali do 10 izgubeni ili porano. blaga progresija, ako nemas dolga niza na promaseni, so okolu 50% uspesnost si vo plus

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Страшно колку неискористени шанси имаше Стивенс во прв сет...

@Vladimir1984 , ај можда дождов ќе ни донеси некоја среќа :)

Последно уредено:
Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.014
Да, ако се одложи за утре може се да се промени.
Можеше целосно да се врати во првиот сет, 5 брејк топки на 5-3, Мугуруза имаше доста среќа у тие поени, мислам дека не промаши прв сервис на брејк топка у тој гејм. Иначе тешко да се одложи за утре, мажите веќе продолжија со игра

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.837
Поени од реакции
4.471
J. Murray 23,5- квота:1,90(евротип) 1,80(спортлајф)

Гејм 7, шо значи дека одбраната гу решава утакмицата, као шо беше и у претходните седми утакмици вај плејоф. И двете екипи ќе мора да играт доста агресивно и цврсто у одбрана, со подлги напади и без дозволување на лесни шутови. Клиперс имат одлични одбранбени играчи, Беверли, Џорџ, Кавај. Беверли е најчесто на Мареј, а кд е на клупа почесто е Џорџ. У претходните 6 утакмици само два пати гу надминал ваа граница и тоа едната утакмица со форсирање 25 шута.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.349
Поени од реакции
11.791
i jas mu se ostram na ova nekoe vreme.
najrealno mi izgleda za dolgorocno igranje. samo ne mozam da se resam kolku da mi bide goren limit, dali do 10 izgubeni ili porano. blaga progresija, ako nemas dolga niza na promaseni, so okolu 50% uspesnost si vo plus
Дури и со негатива малце да си, 7 со 9 да речеме, си во плус малце или пата-пата.
Се думав со 5000 ев да почнам, 100е јунит. Само даноков кине упм, тоа ме исишмани

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Дури и со негатива малце да си, 7 со 9 да речеме, си во плус малце или пата-пата.
Се думав со 5000 ев да почнам, 100е јунит. Само даноков кине упм, тоа ме исишмани
Никогаш, ама АПСОЛУТНО никогаш нема да бидеш во плсус со играње синглови ако имаш 15% данок на добивка на сингл. Никогаш. Не знам каков мани менаџмент да правиш, не знам какви прогресии да измислуваш, невозможно е.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.349
Поени од реакции
11.791
Никогаш, ама АПСОЛУТНО никогаш нема да бидеш во плсус со играње синглови ако имаш 15% данок на добивка на сингл. Никогаш. Не знам каков мани менаџмент да правиш, не знам какви прогресии да измислуваш, невозможно е.
Pa zatoa ne igram de. Posledno pred 4-5 god vodev evidencija i uplakjav epten silno, sum dobil 40k evra otprilika, od niv sum isplatil 36(jer danok 10%), a rikvers sum vratils 33. Se na se char 3k i 4k ukradeni od drzavata. Namesto 7k char, 3k.
E sea so istata uspeshnost, od 40k ke mi zemat 6k, i bi bil 1k char i 6k za murtino.
A sea kako sto se koef, mislam deka ni 1k nema da bida char.
Nadvor od zdraviot pamet e vo denesno vreme vo mkd kladilnici da bides char.

Kajgana Shop

На врв Bottom