Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Нема шанси да играм прогресија некогаш јас, на другиве им давам предлог ако се со план да се бесат.
Ова со брејковите не е лоша прогресија, релативно бргу се случуваат, а види ги коефициентите.

bf.jpg

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.381
Поени од реакции
1.938
Јас незнам од каде е инфово и на која основа Дрита е толкав фаворит за тој што го напишал, ама платата на Брдаровски и Цуцули воопшто не значи ништо за да се изигра на двојна шанса. Плус вика дека Силекс е тука само заради тоа што Вардар не добил лиценца, што не е точно. Силекс секако ќе играше Европа, вака само беа сместени во ЛШ, и еве ги, каде што им е местото.
Плус каква глупост за крај дека Силекс ги добивале своите натпревари на домашен заради публиката, о боже. Па уште shady guys. Тоа Ѕинго самиот незнае кога и против кого игра Силекс а не па некој од Кратово да се замара.
Па таму последниве 10 години вкупно дали 200 луѓе гледале фудбал. На пренос се слуша буквално се што зборат тренерите од што е тивко на трибини.

Косовските екипи може се во подем, ама има време додека да стигнат некое ниво на сериозност. Секако, со константно вложување.
За мене квотата која е отворена за Силекс е сосема ок (1.70) ма да може и да порасне до околу 2.00, тоа би било некако најреално.
Бетот ти е ок. Еден натпревар е и може да улета Х2, ама нема да ме чуди и Силекс да добие со еден-два према нула.
Моја е анализата ама отворено беше 1.66 за Силекс е сега јас секогаш се прашувам себеси дали во некој случај би ставил пари на Силекс да победи на таа квота. Мечот е 50-50

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Брат, касниш 10 год. Пред 10 год ја гледавме оваа прогресија. Ќе те блокираат, лимитираат и чао.
Вака од око има многу попаметен прогресивен тип, ама на хартија.
Одбираш уште сабаљето 3-4 тениси (жени) кои што имаат лоши сервиси и се очекува еден куп брејкови. Си бркаш брејк и чао. Може да играш и против аутсајдерот, полесно да ти биди. Е арно ама на хартија е лесно вака, ама во реалноста не. Дури и да ти оди во некој случај, ќе ти лимитираат и zz
eve pocnav so 2 evra pa ke vidime.. Na pela - sapovalov pocnav..

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.014
@SK-92 @Macedon1um

Какво перење на пари, сакав да одиграм 2 тениса што почнуваат вечер во 19 часот. Не е во живо да играм повеќе бетови на ист настан. На Златна Копачка погодив сингл на Азаренка-Вилијамс и одма ме лимитираа. Значи полуфинале на ГС. Ај да речеш сум одиграл македонска втора лига па може сум имал некое инфо. Не сакаат озбилни играчи кои играат сингл на поголема сума и затоа им се овие правила. Сакаат да им останат само играчите кои играат народни тикети. Биле професионални и напредни, my ass.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.014
Ова со брејковите не е лоша прогресија, релативно бргу се случуваат, а види ги коефициентите.

Прегледај го приврзокот 266549
Не ми се верува дека уште има некој што верува дека ќе направи пари со прогресија. Што кога ќе се поредат 10 гема без брејк? А коефициентот не е ни 3, помал е. Еве ви едно лично мое искуство со прогресија, пред неколку години го пробав, имам пишувано и овде на форумот за тој начин на игра. Се игра гемот да стигне до 40-40. Играв исклучиво жени, на земја, и мечеви кои се горе доле рамноправни. Коефициентот просек 3.00. Уплатата ми беше распоредена така што имав да бркам за 10 гема, не беше класична прогресија со дуплирање на уплата. Со 2 меча дневно за месец дена играње банката се дуплира. Пред да почнам да играм следев неколку дена такви мечеви, на резултати беше скоро невозможно да најдеш меч на кој у 10 гема у низа немало 40-40 во барем еден гем. Почнав да играм, четвртиот или петтиот ден се деси таков меч, се одиграа 10 гема без да има 40-40.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.350
Поени од реакции
11.794

Прегледај го приврзокот 266549
Да ама да се мафтам цел ден со 2-3 евра почетен влог, не е исплатливо сиг.
Сметај 8-9 гема да нема брејк по некоја случајност веќе си на ептен голем влог. 200-300е си долу веќе.
Ќе треба по цел ден да се мафташ со милион стресови а чарот 20-30евра макс.
Башка ваквите квоти се само на бетфеир икчејнџот, а блокирано ми е и не ми отвора исто како и бет365.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Не ми се верува дека уште има некој што верува дека ќе направи пари со прогресија. Што кога ќе се поредат 10 гема без брејк? А коефициентот не е ни 3, помал е. Еве ви едно лично мое искуство со прогресија, пред неколку години го пробав, имам пишувано и овде на форумот за тој начин на игра. Се игра гемот да стигне до 40-40. Играв исклучиво жени, на земја, и мечеви кои се горе доле рамноправни. Коефициентот просек 3.00. Уплатата ми беше распоредена така што имав да бркам за 10 гема, не беше класична прогресија со дуплирање на уплата. Со 2 меча дневно за месец дена играње банката се дуплира. Пред да почнам да играм следев неколку дена такви мечеви, на резултати беше скоро невозможно да најдеш меч на кој у 10 гема у низа немало 40-40 во барем еден гем. Почнав да играм, четвртиот или петтиот ден се деси таков меч, се одиграа 10 гема без да има 40-40.

Јас не играм прогресија, како беше она, му проповедаш на верник. Му кажувам само ако сака да игра професија на Бетфер без проблем му врват уплатите. Инаку јас овде од кога сум на форумот зборувам против прогресијата.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Јас не играм прогресија, како беше она, му проповедаш на верник. Му кажувам само ако сака да игра професија на Бетфер без проблем му врват уплатите. Инаку јас овде од кога сум на форумот зборувам против прогресијата.
ali poise se isplati ova game to deuce posto po 3,40 kvota e sekad.. vidov deka odma smenija i deka na sekoj gejm e taka, prvin dava sledni 2 gejma pa go vrakja recimo 4th game to deuce...
Автоматски споено мислење:

brat pa nema da igras serveri, normalno deka retko stigaat do 40-40 tie sto serviraat jako i kaj zeni i kaj mazi..

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Progresija ne e loso, samo tesko e disciplina.
Treba da se ima jaka banka i cel, moze lesno so progresija da se pravat sigurni pari.
Primer bankata mi e 5000€
Poceten vlog 5 evra
Dupliranje na 2 kvota
5,10,20,40,80,160,320,640,1280,2560,
10 shansi, navistina ne veruvam deka postoi sansa vo zivotot nekoj da promasi 10 po red od 2 koef, eve na primer nba igracive, nieden igrac sezonava nema vrzano 10 minusi po red....
All star igracive 2-3 Maximum ako vrzat minusi po red...
Harden,Kawhi,Anteto,Embiid,Davis,Doncic,Lillard,Booker i ostanati bukvalno skoro sekoja ili sekoja vtora utakmica se vo +.
Da se igraat samo na progresija cela sezona, ete ti lesni pari i toa opusteno.
Ne moze da se sluci na primer Harden ili Doncic 10 utakmici po red da odat minus...

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.014
Не верувам дека баш без проблем би оделе тие уплати. На пример треба да уплатиш 500 евра дека одреден гем ќе отиде до 40-40, на другите кладилници максимум на вакви работи е докај 200 евра уплата, знам дека бетфеар функционира на друг начин ама не верувам дека некој ќе ти прими толкава уплата на таков настан, не е ова конечен тип.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Не верувам дека баш без проблем би оделе тие уплати. На пример треба да уплатиш 500 евра дека одреден гем ќе отиде до 40-40, на другите кладилници максимум на вакви работи е докај 200 евра уплата, знам дека бетфеар функционира на друг начин ама не верувам дека некој ќе ти прими толкава уплата на таков настан, не е ова конечен тип.
На ексчејнџот на Бетфер нема кој да ти прими или одбие ако има доволно пари ги земаш и тоа е тоа. Ене погледни погоре на принт скринот што го постирав колку пари има на 2.5 и на 2.52.

Kajgana Shop

На врв Bottom