И ти сеа преку леб погача.Иначе 2-0 Белис ме заеба, глеам си ме прашал сабајле.
Добро отвори Вика, 3-0.
Како и секогаш кога е 1.05 на неа, да и ебам одвратниот створ. Бтв ја немам играно, али да спомнам чисто.Жабур пропадна тотално во втор сет.
Многу е чудна Жабур, како да и е избегано топчето. Буквално на секој сервис на Кава можеше да и направи брејк, а сепак некако чудесно стигна вториот сет до тај брејк. Нема веза, уште Тајхман за убави пари.Како и секогаш кога е 1.05 на неа, да и ебам одвратниот створ. Бтв ја немам играно, али да спомнам чисто.
Бравоооооооо !!!!!! полесно и не можешеАзаренка-Хас 17.5-
Овде не би паметувал многу, разликата во квалитет е огромна. Хас е Челенџер/ИТФ играч, нема никаква игра за да би можела да даде отпор на Вика која доаѓа со освоена титула во Синсинати. Нема сервис, нема напаѓачка игра, Вика ќе ја разнесе на ритерн.
4 гема зеде Болсова против неа пред две недели. Се загина малку вечерва, ама ќе ја добие. Болсова има неочекувано висок процент на уфрлен прв сервис, мора да падне тоа понатаму во мечот.Кој и дал 1.15 на Тејхман нека си дае отказ од букмејкерска позиција и нека се обеси.
Јас нешто друго гледам веќе саат време али чул те Господ.4 гема зеде Болсова против неа пред две недели. Се загина малку вечерва, ама ќе ја добие. Болсова има неочекувано висок процент на уфрлен прв сервис, мора да падне тоа понатаму во мечот.
Истото го гледаме, Болсова во животот нема вака сервирано. Плус Тајхман има 13% реализација не брејк топки. Страшна работа.Јас нешто друго гледам веќе саат време али чул те Господ.
Не сме расположени сега за твоите глупости, друг пат.Nikoj air ne videl od zeni... Ne pa da se kladam na niv..
Не знае кај тера падавичаркава. Втор пат ја гледам во живот, првиот пат беше аутсајдер и имав против неа, нормално доби, а сеа не знае кај тера. Поздрав и црна листа од денес. Башка оваа Болсова не е воопшто лоша али ајде.Истото го гледаме, Болсова во животот нема вака сервирано. Плус Тајхман има 13% реализација не брејк топки. Страшна работа.
Автоматски споено мислење:
Не сме расположени сега за твоите глупости, друг пат.