- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.881
- Поени од реакции
- 116.183
Не ме замарај и иди играј Шведова-Бузарнеску над 0.5 гемови у меч.Sto gi prais ti be Mexico, ne se tolku jaki
Не ме замарај и иди играј Шведова-Бузарнеску над 0.5 гемови у меч.Sto gi prais ti be Mexico, ne se tolku jaki
И јас го заприметив овој коефициент и искрено и јас очекував помалку. Србиве у ракомет се темпирана бомба, доста често знаат цел тим меѓусебно да се испокараат како случајов на претходново Европско каде им се деси тотален дебакл. Не знам што имаат од тогаш сменето али за поголем влог таков нестабилен тим не е за играње макар тепале со 15 разлика вечер.Не ми е јасна квотава на ДОМАШЕН терен за Србија - Португалија ракомет. 1,60
Па споредено индивидуално по играчи споредбата е Барса - Гетафе или не им играат доста на Србиве?
@Riddler ?
Србите се со комбиниран состав имаат дури и од Војводина железничар играчи вујин,ненадиќ и остали не ги приметив португалците се морони ко нив имаат и тие неколку квалитетни играчи дуарте,Рочад овој од Барса и крилото коефициент не е лош Али Србите имаат беден состав едино крилата остали боранија[DOUBLEPOST=1528631692][/DOUBLEPOST]http://www.eurohandball.com/wch/men/2019/match/2/001/Serbia+-+PortugalНе ми е јасна квотава на ДОМАШЕН терен за Србија - Португалија ракомет. 1,60
Па споредено индивидуално по играчи споредбата е Барса - Гетафе или не им играат доста на Србиве?
@Riddler ?
Да се сложеше за еден тип супер ќе беше се контра одиш од инает или?Sto gi prais ti be Mexico, ne se tolku jaki
U koja kladza ova posto u zlatna nema takva igra, ima samo koi 2 od grupa idat dalje..Јас гледав пласман понатаму. Има такви зицери да не ти се верува. Вистина се мизерни коефициентите, ама се собира некаде 3 коефициент. Милсам дека ќе направам една дебела уплата на тоа.
Моцарт имаш[DOUBLEPOST=1528636283][/DOUBLEPOST]LIVEU koja kladza ova posto u zlatna nema takva igra, ima samo koi 2 od grupa idat dalje..
Во Еврогол имаш за секоја репрезентација пласман во следен круг.U koja kladza ova posto u zlatna nema takva igra, ima samo koi 2 od grupa idat dalje..
3-0 45та. Тип вреден милиони.Моцарт имаш[DOUBLEPOST=1528636283][/DOUBLEPOST]LIVE
Brasilis-Jaguarina 1 1.90
Економска криза кај гостите играт со младинци.
2/2 денес.28.5 Минус Србија и лапај си
Маркетингот им е јак остало им е гној ја искрено уплаќам таму а сите се на 10 чекори разлика услугата да ја споредам со другите две Моцарт и евротип нула се за спортлајф барем ја кај шо уплаќамПишувам бинго тикет во Евротип 2348 коеф.
Од радозналост пресметав колку би бил истиот тикет во Спорт Лајф.
Фантастични 1052 коефициент.По не професионална кладилница нема.И доколку утакмицава има ист коефициент за кец(фаворитот) како и другите кладилници,иксот обавезно е 0.2 помал а па двојката ако секаде е 6 квота,во СЛ е 4.7 или 5.3
Јас не знам дали има мозок народов,фул е стално кај нив.
Сериозно бараш мозок од нашиот народ? Секој втор што ќе влезе вика: Леле бе дечки нејќе да влезе бе маме му ебам, не знам што е работата. Вчера ја играм гг1 онаа од Норвешка, 0-0 прво ми завршува, па не знам веќе што да правам...Пишувам бинго тикет во Евротип 2348 коеф.
Од радозналост пресметав колку би бил истиот тикет во Спорт Лајф.
Фантастични 1052 коефициент.По не професионална кладилница нема.И доколку утакмицава има ист коефициент за кец(фаворитот) како и другите кладилници,иксот обавезно е 0.2 помал а па двојката ако секаде е 6 квота,во СЛ е 4.7 или 5.3
Јас не знам дали има мозок народов,фул е стално кај нив.