Кладилница (Генерална дискусија)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Не ми е јасна квотава на ДОМАШЕН терен за Србија - Португалија ракомет. 1,60
Па споредено индивидуално по играчи споредбата е Барса - Гетафе или не им играат доста на Србиве?
@Riddler ?
И јас го заприметив овој коефициент и искрено и јас очекував помалку. Србиве у ракомет се темпирана бомба, доста често знаат цел тим меѓусебно да се испокараат како случајов на претходново Европско каде им се деси тотален дебакл. Не знам што имаат од тогаш сменето али за поголем влог таков нестабилен тим не е за играње макар тепале со 15 разлика вечер.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
Не ми е јасна квотава на ДОМАШЕН терен за Србија - Португалија ракомет. 1,60
Па споредено индивидуално по играчи споредбата е Барса - Гетафе или не им играат доста на Србиве?
@Riddler ?
Србите се со комбиниран состав имаат дури и од Војводина железничар играчи вујин,ненадиќ и остали не ги приметив португалците се морони ко нив имаат и тие неколку квалитетни играчи дуарте,Рочад овој од Барса и крилото коефициент не е лош Али Србите имаат беден состав едино крилата остали боранија[DOUBLEPOST=1528631692][/DOUBLEPOST]http://www.eurohandball.com/wch/men/2019/match/2/001/Serbia+-+Portugal

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Јас гледав пласман понатаму. Има такви зицери да не ти се верува. Вистина се мизерни коефициентите, ама се собира некаде 3 коефициент. Милсам дека ќе направам една дебела уплата на тоа.
U koja kladza ova posto u zlatna nema takva igra, ima samo koi 2 od grupa idat dalje..

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.948
Последно уредено:
Член од
16 април 2014
Мислења
7.363
Поени од реакции
11.821
Пишувам бинго тикет во Евротип 2348 коеф.
Од радозналост пресметав колку би бил истиот тикет во Спорт Лајф.
Фантастични 1052 коефициент.По не професионална кладилница нема.И доколку утакмицава има ист коефициент за кец(фаворитот) како и другите кладилници,иксот обавезно е 0.2 помал а па двојката ако секаде е 6 квота,во СЛ е 4.7 или 5.3
Јас не знам дали има мозок народов,фул е стално кај нив.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
Фантастични 1052 коефициент.По не професионална кладилница нема.И доколку утакмицава има ист коефициент за кец(фаворитот) како и другите кладилници,иксот обавезно е 0.2 помал а па двојката ако секаде е 6 квота,во СЛ е 4.7 или 5.3
Маркетингот им е јак остало им е гној ја искрено уплаќам таму а сите се на 10 чекори разлика услугата да ја споредам со другите две Моцарт и евротип нула се за спортлајф барем ја кај шо уплаќам

Член од
16 април 2014
Мислења
7.363
Поени од реакции
11.821
Премногу крадат на квоти.И мене м исе на 10 чекори сите ама спортлајф се убедливо најгној од сите.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.041
Убедливо гомно од кладилница на прво место се, гомна гомна гомна. Ги има на секој агол и на сите ни се најблиску и затоа работат толку. :pos: Излегува билтенот во петок во 10 сабајле, уплаќаш во 1 саато квотите веќе паднати за по 0.10 - 0.15 за разлика од билтенот. Тешки гомна.

Иначе ако не направиме по минимум 500 евра од светското, слободно може да се пензионираме сите и да затварат темата. :pos:

Член од
16 април 2014
Мислења
7.363
Поени од реакции
11.821
И пример коефициентот бил 1.7 за 0-2 гола и 2 коеф за 3+ па го паѓаат 3+ од 2 коефициент на 1.85 а за 0 до 2 гола си дреми исто.И за 1 х 2 исто така ако паднат не го качуваат другиот.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.881
Поени од реакции
116.183
Сериозно бараш мозок од нашиот народ? :icon_mrgr: Секој втор што ќе влезе вика: Леле бе дечки нејќе да влезе бе маме му ебам, не знам што е работата. Вчера ја играм гг1 онаа од Норвешка, 0-0 прво ми завршува, па не знам веќе што да правам...
Земал изиграл 10 утакмици гг1, игра 9/10 и вика нејќела нешто спортската, немал среќа и све било наместено. :ROFLMAO: Све би убил, со напалм би ги горел без око да ми трепне, ти ебам тоа амебовидниот народ.

Kajgana Shop

На врв Bottom