Белгија?Франција - 7 коеф
Шпанија - 7 коеф
Германија - 6 коеф
Бразил - 5 коеф
На сите стај по 1000 евра за шампион, и спиј пиле. Во случај да тепа Аргентина оди у Буенос Аирес и разнеси се у некој трговски, ако имаш пари да стигнеш до таму.
Тешко.Белгија?
Тешко, но не и невозможно. Белгија има по имиња најдобра екипа на првенството. Азар, Лукаку и Де Брујн во еден тим, тоа го немаат ниту Аргентина ниту Бразил.Тешко.
Хемија немаат и плус селектор слаб имаат.Тешко, но не и невозможно. Белгија има по имиња најдобра екипа на првенството. Азар, Лукаку и Де Брујн во еден тим, тоа го немаат ниту Аргентина ниту Бразил.
BraD ftorpat go pi6uva6 podpolno istovo mislejne za goloj so gla, svestise 6o ti eХемија немаат и плус селектор слаб имаат.
Него лелелелелее какви игри има у копачка бе, вкупно голови со глава на цело првенство 31.5, па не е минус ова бе? Максимум офсајди на еден меч 12.5, па 13 офсајди на еден меч,. ЊТФ?
Бразил да стигни 1/4 1.52 коеф. Поклон на годинатаЈас гледав пласман понатаму. Има такви зицери да не ти се верува. Вистина се мизерни коефициентите, ама се собира некаде 3 коефициент. Милсам дека ќе направам една дебела уплата на тоа.
Sto gi prais ti be Mexico, ne se tolku jakiШто збориш бе? Само за групна фаза е? ааааа епа добро, тогаш плус 3.5 ќе ја играм пошо Шведска ќе помине покрај Германија и Мексико.
Bese 1.75 ama ocito ja namalile.. pa ne se losi portugalcite ama bi trebalo da tepaat srbite... vcera od kvalifikaciive niso ne ispadna, litvania remizirase so island, madzarska ja rastrti u gosti slovenija, holandija ja tepase svedska... mn mn iznenaduvanja ima kvalifikaciive...Не ми е јасна квотава на ДОМАШЕН терен за Србија - Португалија ракомет. 1,60
Па споредено индивидуално по играчи споредбата е Барса - Гетафе или не им играат доста на Србиве?
@Riddler ?
Да јасно во подем е Португалија, ама па сепак далеку се од Балканците за ракомет. Пред 2 или 4 години знам со нас играа бараж и 2 пати ги тепавме. И Србиве се во подем, имаат ептен талентирана генерација моментално која што уште не ги доживеала своите 5 минути. А тоа може да се деси на ова Светско на кое мислам дека МОРА да се пласираат.Bese 1.75 ama ocito ja namalile.. pa ne se losi portugalcite ama bi trebalo da tepaat srbite... vcera od kvalifikaciive niso ne ispadna, litvania remizirase so island, madzarska ja rastrti u gosti slovenija, holandija ja tepase svedska... mn mn iznenaduvanja ima kvalifikaciive...