dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.364
Т1 2-3 прво или цел меч ?Галатасарај 2-3 прво ..... куров да ми го испушат и они и мансини.
Т1 2-3 прво или цел меч ?Галатасарај 2-3 прво ..... куров да ми го испушат и они и мансини.
Т1 2-3 прво или цел меч ?
Не е толку моќен Металист уште долго да одолее. Во многу скоро ќе киксне.Цк, сега кога и Шахтјор загуби баш напротив мислам дека треба да се играат 2, а и имаат добар коефициент. Со победа Металист ќе биде +4 бода од Шахтјор.
Шиков добро се справи со офанзивците на Шахтјор.![]()
Дрогба го даде голот. Ќе имаш богами полни раце работа2-3 прво - ми го дае у 49 - да им го пушам ја ондак)
Пресметај и ке се изненадиш од сумата на 2, 2.2 коеф, нема толку ќар како што мислиш на 1000 евра ке земеш 2000 евра ама одземи ги уплатите што ке ги имаш претходно и ке добиеш прилично мала сумаЕпа ако почнеш со 500 денари, осмата уплата ќе ти биде 1000 и кусур евра. Епа замисли ти ако фатиш 2.20 или уште подобро 3 и повеќе коефициент на дупла шанса на 1000 евра колку ќе бидеш во ќар. Само, за овој систем треба премногу пратење а и да имаш пари. Јас на пример и немам толку пари а и да имам тешко дека би го правел ова, затоа што ова за мене е ептен коцкање, а јас не сакам да станам профи коцкар, добро ми е и вака на помали уплати.
2.2 коефициент е минимално, а да речеме дома кога ќе игра со Сасуоло сигурно ќе биде над 3, ако не и 4. Јас само груб коефициент дадов, башка не мора некој да брка дупли шанси на прогресија, може и конечен тип да брка.Пресметај и ке се изненадиш од сумата на 2, 2.2 коеф, нема толку ќар како што мислиш на 1000 евра ке земеш 2000 евра ама одземи ги уплатите што ке ги имаш претходно и ке добиеш прилично мала сума
Ваквиот начин на играње ти се исплати само ако квота е над 3.Пресметај и ке се изненадиш од сумата на 2, 2.2 коеф, нема толку ќар како што мислиш на 1000 евра ке земеш 2000 евра ама одземи ги уплатите што ке ги имаш претходно и ке добиеш прилично мала сума
Ја би го избегнал Јуве, имаат тежок меч со Реал, така да ако дадат еден гол гарант после ќе се затворат и ќе ја држат топката. Бар ова е мое некое видување за мечот со Парма. А ако први примат гол ќе тргнат со сите сили да израмнат. Кој ги знае, али јас не ги ја играл ГГ, што и не значи дека мораш да ме послушаш.roma gg 1,70
juventus gg 1,70
real madrid 2 1,30
se mislam za 1000 da gi uplatam
vase mislenje za ovie ako moze
roma gg 1,70
juventus gg 1,70
real madrid 2 1,30
se mislam za 1000 da gi uplatam
vase mislenje za ovie ako moze