Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Мартингејл е банкрот во рулет, во спортска воопшто не али треба огромен буџет и да не ги бркаш барса или реал да изгубат, и се игра строго 1 тим

Затоа ќе си ги бркаш Реал гг во 1 полувреме, и си имаш минимум 3.5 коеф, а понекогаш и повеќе од 4 ;)

Точно не е иста ситуацијата ама и во случајот со Рома еве на пример почнеш да ја бркаш да киксне на дупла шанса против неа, коеф да речеме 2 до 2,2 и што ако Рома врзе уште 7-8 , 10 победи, што тогаш колку ке ти биде уплатата, колку ќе имаш ќар, дали ке имаш пари за уплата....

Епа ако почнеш со 500 денари, осмата уплата ќе ти биде 1000 и кусур евра. Епа замисли ти ако фатиш 2.20 или уште подобро 3 и повеќе коефициент на дупла шанса на 1000 евра колку ќе бидеш во ќар. Само, за овој систем треба премногу пратење а и да имаш пари. Јас на пример и немам толку пари а и да имам тешко дека би го правел ова, затоа што ова за мене е ептен коцкање, а јас не сакам да станам профи коцкар, добро ми е и вака на помали уплати.

9.5 :) Шо знам . Премногу е некако . Башка Филаделфија покажаа карактер со Мајами .

Ако ти се уплаќа совет од мене 2 хендикеп. Ако победат Филаделфија нема да се нервираш многу пошто ако ништо друго барем си фатил :D

Шахтјор губи капак на се па се и Галатасарај! убо ќе ми појде викендов ако првите ме заебат!
Вртете ги бе све да ви изнаебам шугави едни !

фаворит до фаворит све е наопачки ,, ја па запна за дизелдороф ке тепала ,, иам ги дизелдорф-1 галата-1 емполи-1 на 500 ден али ај рано е да не преречуваме на почеток :rolleyes: тиа турците не са нормални зелки

Галатасарај пак ли ќе местат :tapp:

:facepalm:
--- надополнето: 1 ноември 2013 во 19:31 ---
Арсенал С. 1Х
Дортмунд ГГ
Падерборн 1Х
Шахтиор Т2 <3.5 . Мислам дека пред клучниот дуел со Леверкузен нема многу многу да запнуваат.

Убаво ја прочитав Шахтиор ... само што можев да влезам со некој похрабар тип

Добар коеф. на Јувентус утре - 1,8. Штета немам пари, каков сингл би го одиграл...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom