1.36kolku imase sakhtar koeficient za tvojot tip ?
1.36kolku imase sakhtar koeficient za tvojot tip ?
Против Парма ? ПффффДобар коеф. на Јувентус утре - 1,8. Штета немам пари, каков сингл би го одиграл...
Викаш ќе тепаат утре? Парма е тешка екипа дома, али Јуве нема веќе право на киксови, си ги истроши кредитите со оглед на тоа дека Рома гази сезонава. Од друга страна Јуве игра битен меч со Реал во вторник... Обично не играм за Јувентус пошо ги мразам, ама ми мириса на 2ка ова, само ме плаши да не калкулира периката.Добар коеф. на Јувентус утре - 1,8. Штета немам пари, каков сингл би го одиграл...
Токму поради тоа. Секогаш се заебани гостувањата, во вторник игра со Реал дома. А ако тргнеш се на страна, Јувентус утре мора да победи и се освен тоа ќе е рамно на катасторфаПротив Парма ? Пфффф
Не сериозно. Гостувањата кај Парма секогаш биле заебани за Јуве. Башка ако се земе в обзир дека Јуве во вторник игра натпревар што директно зависи дали ќе продолжи во ЛШ или ЛЕ сосема е оправдан коефициентот на Јуве
ДелПо - Федерер 2 @1.9
Е па не треба да го тргнеш тоа од странаТокму поради тоа. Секогаш се заебани гостувањата, во вторник игра со Реал дома. А ако тргнеш се на страна, Јувентус утре мора да победи и се освен тоа ќе е рамно на катасторфа
Да не ги форсирам многу, ама мислам дека утре Јуве ќе победи. Главна причина за тоа е што мора да победи. Би требало да калкулира Конте, ама не верувам ептен да ги седне најдобрите на клупа. Може еден-двајца да одмори, ништо повеќе.Викаш ќе тепаат утре? Парма е тешка екипа дома, али Јуве нема веќе право на киксови, си ги истроши кредитите со оглед на тоа дека Рома гази сезонава. Од друга страна Јуве игра битен меч со Реал во вторник... Обично не играм за Јувентус пошо ги мразам, ама ми мириса на 2ка ова, само ме плаши да не калкулира периката.
До дечките шо сакаат да бркат киксови лидери на табела ... време му е на Металист