Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Наместо ПСЖ, Шахтјор по грешка ми ја ставиле 1 и т1 2+ и таа на шалтерот ми вика дечко оваа ти е 11 коеф o_O јас па и викам аа не бриши ја тоа е невозможно. :pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Добар коеф. на Јувентус утре - 1,8. Штета немам пари, каков сингл би го одиграл...
Против Парма ? Пфффф :D

Не сериозно. Гостувањата кај Парма секогаш биле заебани за Јуве. Башка ако се земе в обзир дека Јуве во вторник игра натпревар што директно зависи дали ќе продолжи во ЛШ или ЛЕ сосема е оправдан коефициентот на Јуве :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.824
Поени од реакции
115.883
Добар коеф. на Јувентус утре - 1,8. Штета немам пари, каков сингл би го одиграл...
Викаш ќе тепаат утре? Парма е тешка екипа дома, али Јуве нема веќе право на киксови, си ги истроши кредитите со оглед на тоа дека Рома гази сезонава. Од друга страна Јуве игра битен меч со Реал во вторник... Обично не играм за Јувентус пошо ги мразам, ама ми мириса на 2ка ова, само ме плаши да не калкулира периката.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.221
Поени од реакции
18.360
Против Парма ? Пфффф :D

Не сериозно. Гостувањата кај Парма секогаш биле заебани за Јуве. Башка ако се земе в обзир дека Јуве во вторник игра натпревар што директно зависи дали ќе продолжи во ЛШ или ЛЕ сосема е оправдан коефициентот на Јуве :)
Токму поради тоа. Секогаш се заебани гостувањата, во вторник игра со Реал дома. А ако тргнеш се на страна, Јувентус утре мора да победи и се освен тоа ќе е рамно на катасторфа :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Токму поради тоа. Секогаш се заебани гостувањата, во вторник игра со Реал дома. А ако тргнеш се на страна, Јувентус утре мора да победи и се освен тоа ќе е рамно на катасторфа :D
Е па не треба да го тргнеш тоа од страна :D

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Што е со овие Галатасарај бе??
Скапаници низаедни,ама ако ми е ,1.25 играм.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.221
Поени од реакции
18.360
Викаш ќе тепаат утре? Парма е тешка екипа дома, али Јуве нема веќе право на киксови, си ги истроши кредитите со оглед на тоа дека Рома гази сезонава. Од друга страна Јуве игра битен меч со Реал во вторник... Обично не играм за Јувентус пошо ги мразам, ама ми мириса на 2ка ова, само ме плаши да не калкулира периката.
Да не ги форсирам многу, ама мислам дека утре Јуве ќе победи. Главна причина за тоа е што мора да победи. Би требало да калкулира Конте, ама не верувам ептен да ги седне најдобрите на клупа. Може еден-двајца да одмори, ништо повеќе.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.388
Поени од реакции
26.377
До дечките шо сакаат да бркат киксови лидери на табела ... време му е на Металист :)

Цк, сега кога и Шахтјор загуби баш напротив мислам дека треба да се играат 2, а и имаат добар коефициент. Со победа Металист ќе биде +4 бода од Шахтјор.

Шиков добро се справи со офанзивците на Шахтјор. :sneaky:

M

MrzaRules

Гостин
Кај ми е среќата отидена бе...Галатасарај 2-1 ја играм шубаво 0-1 си беше во 49 Дрогба гол дава и полувреме свири кретенот :eek:

Kajgana Shop

На врв Bottom