- Член од
- 5 октомври 2012
- Мислења
- 1.957
- Поени од реакции
- 1.172
jas shakthar go pisav GGАрсенал С. 1Х
Дортмунд ГГ
Падерборн 1Х
Шахтиор Т2 <3.5 . Мислам дека пред клучниот дуел со Леверкузен нема многу многу да запнуваат.
jas shakthar go pisav GGАрсенал С. 1Х
Дортмунд ГГ
Падерборн 1Х
Шахтиор Т2 <3.5 . Мислам дека пред клучниот дуел со Леверкузен нема многу многу да запнуваат.
Реално.jas shakthar go pisav GG
POGODENATampines Rovers - Albirex Niigata II 3+1.60 Singapore 1
za denes vo 12i30 casot
vo 23 megusebni imaat izigrano 3+ ne mora da znaci i sega no dobar e koeficientot 1,60 pa vredi da se proba
vo 19 megusebni imaat izigrano gg&3+
Затоа ќе си ги бркаш Реал гг во 1 полувреме, и си имаш минимум 3.5 коеф, а понекогаш и повеќе од 4Мартингејл е банкрот во рулет, во спортска воопшто не али треба огромен буџет и да не ги бркаш барса или реал да изгубат, и се игра строго 1 тим
Епа ако почнеш со 500 денари, осмата уплата ќе ти биде 1000 и кусур евра. Епа замисли ти ако фатиш 2.20 или уште подобро 3 и повеќе коефициент на дупла шанса на 1000 евра колку ќе бидеш во ќар. Само, за овој систем треба премногу пратење а и да имаш пари. Јас на пример и немам толку пари а и да имам тешко дека би го правел ова, затоа што ова за мене е ептен коцкање, а јас не сакам да станам профи коцкар, добро ми е и вака на помали уплати.Точно не е иста ситуацијата ама и во случајот со Рома еве на пример почнеш да ја бркаш да киксне на дупла шанса против неа, коеф да речеме 2 до 2,2 и што ако Рома врзе уште 7-8 , 10 победи, што тогаш колку ке ти биде уплатата, колку ќе имаш ќар, дали ке имаш пари за уплата....
Па фаворити се Вашингтон. Ако има некој ~8 хендикеп може да се проба 2 со хендикеп.Washington - Philadeplhia
1 1.20
9.5 Шо знам . Премногу е некако . Башка Филаделфија покажаа карактер со Мајами .Па фаворити се Вашингтон. Ако има некој ~8 хендикеп може да се проба 2 со хендикеп.
Ако ти се уплаќа совет од мене 2 хендикеп. Ако победат Филаделфија нема да се нервираш многу пошто ако ништо друго барем си фатил9.5 Шо знам . Премногу е некако . Башка Филаделфија покажаа карактер со Мајами .
Галатасарај пак ли ќе местат
Убаво ја прочитав Шахтиор ... само што можев да влезам со некој похрабар типАрсенал С. 1Х
Дортмунд ГГ
Падерборн 1Х
kolku imase sakhtar koeficient za tvojot tip ?
--- надополнето: 1 ноември 2013 во 19:31 ---
Убаво ја прочитав Шахтиор ... само што можев да влезам со некој похрабар тип