Кладилница (Генерална дискусија)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
http://kajgana.com/fk-landskrona-prijavi-mestenki

:sneaky: :sneaky:

А која е поентата што нема да кажат кои играчи се суспендирани ? Ќе се примети како играчи што играле во прв тим одеднаш ги нема ни на клупа и ќе се сфати кои биле.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Коефициентите на Виљареал и Бетис за конечен тип не вредат.

Билбао 1
Атл Мадрид 2&т2
@ 3

Поздрав
Како и обично, кога давам совет на друг за кладилница си излегува лесно, а тоа што јас пишам паѓам :tapp:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.825
Поени од реакции
115.894
Ќе ме побудали Рома, ама сеа во недела пак ќе одам со играта да прими гол. Денес 1.95 ми се виде добар за Киево, ама ете не дадоа, во недела Торино ќе им дадат па мајка Јана нека е.
Иначе денес тенисчињава лаганица, како за четврток добро испадна. :)

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.221
Поени од реакции
18.360
Одамна не сум пишал овде, решив да одморам малку, ама еве ме замешавте пак. Многу ме интересира зошто преку играњето се обидувате да прекинувате серии? Без разлика дали станува збор за позитивни или негативни серии, не се обидувајте да ги прекинете истите играјќи спротивно. Пред да го направите тоа следниот пат, одговорете си на прашањето кои се шансите токму вие да го погодите прекинувањето на некоја серија. Еве конкретно за Рома лошо е да се брка против. Чекајте прво да се случи тоа, па ќе видите после дека ќе биде многу полесно да се погоди.

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
Одамна не сум пишал овде, решив да одморам малку, ама еве ме замешавте пак. Многу ме интересира зошто преку играњето се обидувате да прекинувате серии? Без разлика дали станува збор за позитивни или негативни серии, не се обидувајте да ги прекинете истите играјќи спротивно. Пред да го направите тоа следниот пат, одговорете си на прашањето кои се шансите токму вие да го погодите прекинувањето на некоја серија. Еве конкретно за Рома лошо е да се брка против. Чекајте прво да се случи тоа, па ќе видите после дека ќе биде многу полесно да се погоди.
Lani taka na najtezok nacin go nauciv toa so QPR, gi brkav abe ko brat mi da igra , za ednas da uplatam se pozajmiv 100 evra posto bev ubeden deka gotovo tolku e.... Ne mi teknue tocno so koj bese , znam samo 1-0 60ta-70ta , 1-1 80ta i jos jedan u nizi....
Za posle toa da recam koj ve ebe i oni normalno si tepaat....

A na Roma nizava ne probuvajte da ja prekinuvate, 38/0/0 sme sezonava drugari

Член од
14 април 2012
Мислења
32.869
Поени од реакции
67.424

Со секоја одиграна утакмица на Рома, поголема е шансата да кикснат, било да одиграат GG или нерешено во најмала рака.

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
За викеднов може една комбинација

Рома да прими гол
Реал да прими гол
Јувентус да прими гол
Баерн да прими гол
ПСЖ да прими гол

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Дај кажете за утре тенисериве што како да се изиграат тие што пратат :D

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Lani taka na najtezok nacin go nauciv toa so QPR, gi brkav abe ko brat mi da igra , za ednas da uplatam se pozajmiv 100 evra posto bev ubeden deka gotovo tolku e.... Ne mi teknue tocno so koj bese , znam samo 1-0 60ta-70ta , 1-1 80ta i jos jedan u nizi....
Za posle toa da recam koj ve ebe i oni normalno si tepaat....

A na Roma nizava ne probuvajte da ja prekinuvate, 38/0/0 sme sezonava drugari

Член од
24 октомври 2011
Мислења
385
Поени од реакции
139
Tampines Rovers - Albirex Niigata II 3+1.60 Singapore 1
za denes vo 12i30 casot
vo 23 megusebni imaat izigrano 3+ ne mora da znaci i sega no dobar e koeficientot 1,60 pa vredi da se proba
vo 19 megusebni imaat izigrano gg&3+

Член од
23 август 2010
Мислења
39.825
Поени од реакции
115.894
Тука си и во право и не си. Доколку некој игра на помали уплати и комбинирано со други утакмици не му се исплати да брка киксови на Рома, ама за некој што игра на поголеми уплати и те како се исплати да брка кикс. Како што повеќе победува Рома така повеќе се зголемуваат коефициентите за нивен кикс, кој кад тад ќе се деси. :)

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.221
Поени од реакции
18.360
Со секоја одиграна утакмица на Рома, поголема е шансата да кикснат, било да одиграат GG или нерешено во најмала рака.
Може да се каже дека статистички ова е така. Ама еве го погледни го Стандард од Белгија и ќе ме сфатиш што сакам да кажам. Во првите 8 кола имаа 8-0-0, сега во последните 5 имаат скор од 1-3-1. Значи кикснаа еднаш и после тоа од 4 натпревари само еден добија. Може да се каже дека Рома е слична, но затоа треба прво да се почека да не победи, па потоа да се игра двојна шанса против неа или гол да прими.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.567
Поени од реакции
1.014
Тука си и во право и не си. Доколку некој игра на помали уплати и комбинирано со други утакмици не му се исплати да брка киксови на Рома, ама за некој што игра на поголеми уплати и те како се исплати да брка кикс. Како што повеќе победува Рома така повеќе се зголемуваат коефициентите за нивен кикс, кој кад тад ќе се деси. :)
може да те прашам нешто, ако еден тим одигра 50 натпревари 0-2 гола во 51 шансите за да одигра 3+ се поголеми или исти како и во претходните 50 натпревари

Kajgana Shop

На врв Bottom