- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.965
- Поени од реакции
- 116.574
Андерлехт не е кец утре? Ај некој ако прати белгиско првенство нека каже дали е за играње...
Ризична е според мене, јас ја пишав за утре али ја пречкртав после, некако не ми е сјајна, ГГ е боља опција според менеАндерлехт не е кец утре? Ај некој ако прати белгиско првенство нека каже дали е за играње...
Рома на 1.4 против Сампдорија не вреди на народњак за 30 денари да ги играш.За утре вредни квоти кои може да се комбинираат -
Ајакс 1
Рома 1
Зенит 2
Салзбург 2
Фенер 1
безвредни `мини` кои треба да се избегнуваат -
Феенорд 1
Челзи 2
Валенсија 1
Брага 1
Милан 1
Сампдорија 1+ 1.70 ?Рома на 1.4 против Сампдорија не вреди на народњак за 30 денари да ги играш.
Ако навистина коефициентот е толку тогаш оваа е за милион денари... Вавринка 100% зема еден сет.Djokovic - Wawrinka over 3.5 sets @ 1.55
На грен слем ова ќе им биде 6ти меѓусебен дуел, претходните 5 сите биле over 3.5 сета, 4 од нив се играле 5 сета. Интересно е тоа што на сите 5 претходни меѓусебни дуели, резултатот после првите два сета бил 1-1 и комотно може да се заокружи типот.
Знам дека е ова само статистика, но не мислам дека некој од овие двајца утре би завршил во минимални 3 сета.![]()
Што знам,има некои сомнителни утакмици,вчера пола од тие најиграните не испаднаа како што треба,тука мислам на Динамо Загреб,Барса,Лион.Еве ти од мене нешто:
Feyeenord - 1
Gent - 1
Roma - 1
Rijeka - 2
Braga - 1
Zurich - 1
Доста е?
Динамо Загреб пред утакмица ЛШ,одличен Осијек на гости кој има 3/3,Барса која игра без Меси,Суарез,Иниеста,Пике, и Лион кој е без Лаказет(пола екипа)Што знам,има некои сомнителни утакмици,вчера пола од тие најиграните не испаднаа како што треба,тука мислам на Динамо Загреб,Барса,Лион.
Феенорд на тој мизерен коефицент јас не би го играл кец,подобро би било гг3+ да се проба.
Рома треба да биде кец,Ријека исто ја гледам и јас за двојка,Брага што знам,Боависта сезонава играат како повампирени.И Цирих треба да биде кец.Може да се склопи добро ливче,фала на предлозите
Лаказет и да играше немаше да помага Лион да не лапне 3 гола.Динамо Загреб пред утакмица ЛШ,одличен Осијек на гости кој има 3/3,Барса која игра без Меси,Суарез,Иниеста,Пике, и Лион кој е без Лаказет(пола екипа)
Никако,ниту еден од овие не беше зицер кој треба да се уплати,само штета што немам кеш да им играм контра Барса,па пак нека им даат 1.07 да им ебам мртво племе.
Денес Интер3+ сингл или дабл со Ноле ,чао.
Igrase lakazet .Лаказет и да играше немаше да помага Лион да не лапне 3 гола.
Wawrinka зема сет ти е 1.40. Значи во овој случај те покрива и 3-0 за Wawrinka, затоа е помал.Ако навистина коефициентот е толку тогаш оваа е за милион денари... Вавринка 100% зема еден сет.
Why?Штотуку се уништени сите шанси Вавринка сет да земе. Ѓоковиќ 3-0 ЗИЦЕР за милиони!