Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
9 септември 2016
Мислења
560
Поени од реакции
398
Челзи 2-2&2-4 @3,6
Вердер 1ГГ @3,8
Валенсија 1&2-4 @1,95
Роси да заврши прв @2,6

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.492
Штета што немав време да ви пишам за мечов некое инфо,некои од овде ќе ќареа добри пари,двојката и сами гледате колку коефициент е,а не разбирам никако зошто е така,Холандија има и подобар тим каде каде,австријците не постојат во кошарката.
После ќе речат букмејкерите не грешеле,мај ес,само треба да им влезеш у траг.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Изгубија дебиливе. :facepalm:
Баш кога изгубија се сетив на тебе:pos:..кај ти текна пак X да ги истипуваш овие никаквите,па тие изгубија бе:pos:..болна работа

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Баш кога изгубија се сетив на тебе:pos:..кај ти текна пак X да ги истипуваш овие никаквите,па тие изгубија бе:pos:..болна работа
Осеќав дека нема да тепаат, а не очекував да го јадат од Осијек. Тешки местачи, ја па уште ги синглирав на 500. :pos:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Ај вие што фативте денеска да пишете тука една молитва во вид на 3+ или фиксни да споиме нешто за денеска.Немам денар у курац нека иде,а до петок треба во Црна Гора да идам,да не просам таму нема смисла :pos::pos:

И патем честито,секогаш да сте добитни,добри ливчиња

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Штета што немав време да ви пишам за мечов некое инфо,некои од овде ќе ќареа добри пари,двојката и сами гледате колку коефициент е,а не разбирам никако зошто е така,Холандија има и подобар тим каде каде,австријците не постојат во кошарката.
После ќе речат букмејкерите не грешеле,мај ес,само треба да им влезеш у траг.
Можеби затоа што пред само 10тина дена Холандија на домашен терен загубиле од Австрија ? А ако ги тепале у гости зошто не би и на домашен терен ... само што квотите паднале бааги за двојка гледа,, повредени суспендирани ? ... незнам не ги пратам овие, само предпоставувам.... како и да е.

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Ај вие што фативте денеска да пишете тука една молитва во вид на 3+ или фиксни да споиме нешто за денеска.Немам денар у курац нека иде,а до петок треба во Црна Гора да идам,да не просам таму нема смисла :pos::pos:

И патем честито,секогаш да сте добитни,добри ливчиња
Еве ти од мене нешто:

Feyeenord - 1
Gent - 1
Roma - 1
Rijeka - 2
Braga - 1
Zurich - 1

Доста е?

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.492
Можеби затоа што пред само 10тина дена Холандија на домашен терен загубиле од Австрија ? А ако ги тепале у гости зошто не би и на домашен терен ... само што квотите паднале бааги за двојка гледа,, повредени суспендирани ? ... незнам не ги пратам овие, само предпоставувам.... како и да е.
Нема врска,Холандија има далеку подобар ростер од Австрија,играа и на претходното ЕП со нас,добри центри во екипа со опасен шут,плус плеј им е новиот лик во МЗТ,Клоф,одлична црнчуга,првата утакмица не знам како изгубиле,мада ми смрди на некоја местенка тоа,или едноставно не ги сакала ЛОПКАТА.
Ги добија и швабите во гости,сигурно одат на ЕП.

Член од
5 декември 2014
Мислења
379
Поени од реакции
384
За утре вредни квоти кои може да се комбинираат -
Ајакс 1
Рома 1
Зенит 2
Салзбург 2
Фенер 1

безвредни `мини` кои треба да се избегнуваат -
Феенорд 1
Челзи 2
Валенсија 1
Брага 1
Милан 1

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Челзи, Вардар и Џоко, околу 2,8 коеф моментално.
Мислам дека на Вардар ќе падни коефициентот, моментално 1.33 во СП...

Член од
13 март 2015
Мислења
210
Поени од реакции
138
Најмногу се слагам за Валенсија, треба да се избегне. Може да се игра Бетис Т2 1+, сигурно е барем 1,60. За Рома имам некое лошо претчуство. Ќе ја играм да примат 1 гол, немам видено колку е коефициент, се надевам барем 1,50.
Челзи ми е некако фикс на денот, Свонси се очајни на стартот, но ПЛ е а таму е се можно, ко можи еден Мацари да сврти на гости од 2-0 хахах...

Гранада 3+, Пако Хемес му е нов тренер, тие што следат Ла Лига знаат кој лудак е човекот :D
Милан ми е исто добар за 3+, и онака еден од "посигурните"

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Djokovic - Wawrinka over 3.5 sets @ 1.55

На грен слем ова ќе им биде 6ти меѓусебен дуел, претходните 5 сите биле over 3.5 сета, 4 од нив се играле 5 сета. Интересно е тоа што на сите 5 претходни меѓусебни дуели, резултатот после првите два сета бил 1-1 и комотно може да се заокружи типот. :)
Знам дека е ова само статистика, но не мислам дека некој од овие двајца утре би завршил во минимални 3 сета. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom