Баш кога изгубија се сетив на тебеИзгубија дебиливе.![]()
Осеќав дека нема да тепаат, а не очекував да го јадат од Осијек. Тешки местачи, ја па уште ги синглирав на 500.Баш кога изгубија се сетив на тебе..кај ти текна пак X да ги истипуваш овие никаквите,па тие изгубија бе
..болна работа
Можеби затоа што пред само 10тина дена Холандија на домашен терен загубиле од Австрија ? А ако ги тепале у гости зошто не би и на домашен терен ... само што квотите паднале бааги за двојка гледа,, повредени суспендирани ? ... незнам не ги пратам овие, само предпоставувам.... како и да е.Штета што немав време да ви пишам за мечов некое инфо,некои од овде ќе ќареа добри пари,двојката и сами гледате колку коефициент е,а не разбирам никако зошто е така,Холандија има и подобар тим каде каде,австријците не постојат во кошарката.
После ќе речат букмејкерите не грешеле,мај ес,само треба да им влезеш у траг.
Еве ти од мене нешто:Ај вие што фативте денеска да пишете тука една молитва во вид на 3+ или фиксни да споиме нешто за денеска.Немам денар у курац нека иде,а до петок треба во Црна Гора да идам,да не просам таму нема смисла
И патем честито,секогаш да сте добитни,добри ливчиња
Нема врска,Холандија има далеку подобар ростер од Австрија,играа и на претходното ЕП со нас,добри центри во екипа со опасен шут,плус плеј им е новиот лик во МЗТ,Клоф,одлична црнчуга,првата утакмица не знам како изгубиле,мада ми смрди на некоја местенка тоа,или едноставно не ги сакала ЛОПКАТА.Можеби затоа што пред само 10тина дена Холандија на домашен терен загубиле од Австрија ? А ако ги тепале у гости зошто не би и на домашен терен ... само што квотите паднале бааги за двојка гледа,, повредени суспендирани ? ... незнам не ги пратам овие, само предпоставувам.... како и да е.
Да не бидам the bad guy, ама пола очекувам да кикснат од овие.Еве ти од мене нешто:
Feyeenord - 1
Gent - 1
Roma - 1
Rijeka - 2
Braga - 1
Zurich - 1
Доста е?
Па добро, секој си има свое мислењеДа не бидам the bad guy, ама пола очекувам да кикснат од овие.