Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.583
Андерлехт не е кец утре? Ај некој ако прати белгиско првенство нека каже дали е за играње...

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Андерлехт не е кец утре? Ај некој ако прати белгиско првенство нека каже дали е за играње...
Ризична е според мене, јас ја пишав за утре али ја пречкртав после, некако не ми е сјајна, ГГ е боља опција според мене

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.248
Поени од реакции
18.454
За утре вредни квоти кои може да се комбинираат -
Ајакс 1
Рома 1
Зенит 2
Салзбург 2
Фенер 1

безвредни `мини` кои треба да се избегнуваат -
Феенорд 1
Челзи 2
Валенсија 1
Брага 1
Милан 1
Рома на 1.4 против Сампдорија не вреди на народњак за 30 денари да ги играш.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Djokovic - Wawrinka over 3.5 sets @ 1.55

На грен слем ова ќе им биде 6ти меѓусебен дуел, претходните 5 сите биле over 3.5 сета, 4 од нив се играле 5 сета. Интересно е тоа што на сите 5 претходни меѓусебни дуели, резултатот после првите два сета бил 1-1 и комотно може да се заокружи типот. :)
Знам дека е ова само статистика, но не мислам дека некој од овие двајца утре би завршил во минимални 3 сета. :)
Ако навистина коефициентот е толку тогаш оваа е за милион денари... Вавринка 100% зема еден сет.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.583
Штотуку се уништени сите шанси Вавринка сет да земе. Ѓоковиќ 3-0 ЗИЦЕР за милиони!

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
Feyenoord-Den Haag GG 1.7
Chelsea 2&2.5+ 2.4
Vardar 2 1.41
5.8 коеф, нека трчаат на 1 бон.

S

Samurai_Sk

Гостин
Челзи не верувам да направи кикс денеска, мислам дека треба годинава на нив да се ставаат пари додека имаат како сега целиот тим на располагање.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Еве ти од мене нешто:

Feyeenord - 1
Gent - 1
Roma - 1
Rijeka - 2
Braga - 1
Zurich - 1

Доста е?
Што знам,има некои сомнителни утакмици,вчера пола од тие најиграните не испаднаа како што треба,тука мислам на Динамо Загреб,Барса,Лион.

Феенорд на тој мизерен коефицент јас не би го играл кец,подобро би било гг3+ да се проба.
Рома треба да биде кец,Ријека исто ја гледам и јас за двојка,Брага што знам,Боависта сезонава играат како повампирени.И Цирих треба да биде кец.Може да се склопи добро ливче,фала на предлозите

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.492
Што знам,има некои сомнителни утакмици,вчера пола од тие најиграните не испаднаа како што треба,тука мислам на Динамо Загреб,Барса,Лион.

Феенорд на тој мизерен коефицент јас не би го играл кец,подобро би било гг3+ да се проба.
Рома треба да биде кец,Ријека исто ја гледам и јас за двојка,Брага што знам,Боависта сезонава играат како повампирени.И Цирих треба да биде кец.Може да се склопи добро ливче,фала на предлозите
Динамо Загреб пред утакмица ЛШ,одличен Осијек на гости кој има 3/3,Барса која игра без Меси,Суарез,Иниеста,Пике, и Лион кој е без Лаказет(пола екипа)
Никако,ниту еден од овие не беше зицер кој треба да се уплати,само штета што немам кеш да им играм контра Барса,па пак нека им даат 1.07 да им ебам мртво племе.

Денес Интер3+ сингл или дабл со Ноле ,чао.

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802
Za denes nikako poveke od 200/300den uplata ..
Milan 1
Celzi 2
Ajax 3+
Mainz 3+
Huachipato 3+
Koef 12/13+
Mozda namesto Milan ke dodadam nekoi drugi,nekako nesigurni mi se .

Sent from my iPhone using Tapatalk

S

Samurai_Sk

Гостин
Динамо Загреб пред утакмица ЛШ,одличен Осијек на гости кој има 3/3,Барса која игра без Меси,Суарез,Иниеста,Пике, и Лион кој е без Лаказет(пола екипа)
Никако,ниту еден од овие не беше зицер кој треба да се уплати,само штета што немам кеш да им играм контра Барса,па пак нека им даат 1.07 да им ебам мртво племе.

Денес Интер3+ сингл или дабл со Ноле ,чао.
Лаказет и да играше немаше да помага Лион да не лапне 3 гола.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Ако навистина коефициентот е толку тогаш оваа е за милион денари... Вавринка 100% зема еден сет.
Wawrinka зема сет ти е 1.40. Значи во овој случај те покрива и 3-0 за Wawrinka, затоа е помал.
За Wawrinka ова ќе биде трето финале, првите две ги доби (AO '14 против Nadal , RG '15 против Djokovic) и двата меча во 4 сета.
Djokovic ќе го игра 21. грен слем финале, а на претходните 20 има скор 16-4 (16 over 3.5 sets, 16 under 3.5 sets).

Штотуку се уништени сите шанси Вавринка сет да земе. Ѓоковиќ 3-0 ЗИЦЕР за милиони!
Why?

Kajgana Shop

На врв Bottom