Кладилница (Генерална дискусија)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.451
Поени од реакции
39.091
Валенсија се невидени ботови , тотален распад система.

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Бајо мој ваљда не сте долу со лаптопите уклучени на бет :LOL:

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Шкендија, да не знам дали да се смеам или да плачам што тек на тикет видов дека е на 1.10 падната.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ovie 116 iljadi evra se tvoi???
Тоа е заеднички акаунт со еден пријател, на кој што игравме наместени утакмици. За делење беа тие пари, дел од нив беа мои. Ова е принт скрин од Фебруари или Март, не се сеќавам добро. Сега буричкав по телефонот и ја најдов сликата, ми се виде интересно да ја постирам. Тогаш направивме принт скрин затоа што никогаш немавме видено шестоцифрена бројка на Скрил. :D

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
6.png
ova e od zaednicki akaunt so eden prijatel, igravme dojavi 2-1, slikata e od pred edno 10ina sekundi, napravivme dosta pari na mecot desen klik vs inspect element

Член од
5 декември 2014
Мислења
379
Поени од реакции
384
Фенер губи на полувреме, приметив дека коефициентот крајно сомнително се развиваше во однос на случувањата на терен.
може да се проба кец, моментално е 3, 6/10 сигурност.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не дека мора да искочи али ми има value Dallas-NY GIants 2ка на 2 квота. (можда 2.1 е)

Далас го изгубија квотербекот пред некое време, важат за генерални лузери во вакви дерби мечеви, а од друга страна пак Џајантс ми изгледаат некако постаблно колку толку или барем постабилно од Далас.

Ова у "нашки фудбал" да ви го објаснам е ко да играат Интер-Милан....и двете викаат ова ќе биде солидна сезона еве конечно ќе се вратиме на врвот...ама се нешто се заебуваат....и се некако во меѓусебни дуели има се и сешто....ама у случајов пред се квотава не ми е реална за Џајантс требаше поизрамнета да биде дури можда и би очеквуал фаворити да бидат. Чисто да биде интересен НФЛ Сандејов :D

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Прегледај го приврзокот 156068
ova e od zaednicki akaunt so eden prijatel, igravme dojavi 2-1, slikata e od pred edno 10ina sekundi, napravivme dosta pari na mecot desen klik vs inspect element
Ех бе тркало, ем глуп, ем неспособен. За секој кој мисли дека принт скринот е фејк, го поканувам да дојде во Битола и пред него ќе се логирам на акаунтот. Тоа задоволство ќе го кошта кладба од 1000 евра. Ако лажам, лесни пари, 1000 евра. Ако не лажам, ќе си даде 1000 евра и ќе напише на форумот, грешио сам, говна сам јео. А за неспособни и љубоморни тркала како тебе, еве ти принт скринови од денешната уплата на Победа, да го сисаш малку од мака. Оди после ова уплаќај на челенџери 2 евра уплати.

Bet365 2.jpg BEt365.jpg

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Ех бе тркало, ем глуп, ем неспособен. За секој кој мисли дека принт скринот е фејк, го поканувам да дојде во Битола и пред него ќе се логирам на акаунтот. Тоа задоволство ќе го кошта кладба од 1000 евра. Ако лажам, лесни пари, 1000 евра. Ако не лажам, ќе си даде 1000 евра и ќе напише на форумот, грешио сам, говна сам јео. А за неспособни и љубоморни тркала како тебе, еве ти принт скринови од денешната уплата на Победа, да го сисаш малку од мака. Оди после ова уплаќај на челенџери 2 евра уплати.

Прегледај го приврзокот 156070 Прегледај го приврзокот 156071
imas neprocitana poraka, mozebi e loyalty bonus od 15 evra

Kajgana Shop

На врв Bottom