Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Па подобри ти било да ги ставиш на рулет на црно или црвено. Таму шансите да дибјеш ти се 49% а добивката ти е колку уплатата. Овде шансите да добиеш на овој тип ПРЕД мечот ти беа помали од 50%, а добивката 60% на уплатата.

Нема врска, ми се смачи да објаснувам, само ти дрмај по коефициенти, букмејкерите трева пасат. :)[DOUBLEPOST=1472589413][/DOUBLEPOST]
Од друга страна Бушар заигра добро во задње време,
Добро, не ја гледаше во Синсинати против Барбора?

Јад, беда и мизерија.

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Па подобри ти било да ги ставиш на рулет на црно или црвено. Таму шансите да дибјеш ти се 49% а добивката ти е колку уплатата. Овде шансите да добиеш на овој тип ПРЕД мечот ти беа помали од 50%, а добивката 60% на уплатата.

Нема врска, ми се смачи да објаснувам, само ти дрмај по коефициенти, букмејкерите трева пасат. :)
Е јебига, ако се разбираш дотолку у тенис дај кажи нешто за утре на поголема уплата, шо да речам друго :)

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Сега му е мајката на Фоњини,сад или никад.:uzi:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.354
Поени од реакции
2.248
Пази, ја свесно преземав ризик за Бушар, знаејќи ја каква е, поради неколку причини. Синиакова дојде директно на УС Опен, од земја на бетон, плус немаше тепано ниту една добра тенисерка во последните две сезони освен лани Веснина на АО, али Веснина беше повредена тогаш. Од друга страна Бушар заигра добро во задње време, плус има голема поддршка од публиката на американско тло, али се е џабе кога нема во црпката. Мајке ми задњи бет ми е ова на неа, кур ме боли со кој сака нека игра.

Исто денес мислам добар бет беше контра хендикеп против Делпо...

Фоњини ужасен бет, Габашвили е одличен тенисер, Фоњини ретард како и Бушар.
Ај се вред, ги одбегнав. Ами како Томиќ губа од факинг Џумхур, како изгуби Гофан? И за крај ова шо неам зборови, талентираната тенисерка Касаткина, толку сум изнервиран од ова неам коментар.
ccc.jpg

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Томич брате ти не си за овој спорт... 1.08 му дале.. мака ми е за 5те евра шо му ги ставив кога губеше 2-0 на 4 квота... намали на 2-1 у четврт сет имаше брејк предност.. и се распадна.. Сега мислам да му одам на Малек Јазири у живо... 3-0 , Беранкис гледам дека е гола вода годинава, па повреда имал.. Синглчич за 5 еу ... да се прати нешто... јер треча смена....

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.445
Поени од реакции
39.067
Тием :vozbud::vozbud::vozbud:

Не се сеќавам кога последен пат сум бил добитен 4 дена во низа. :oleee: Утре на ситно , доста беа срчки за оваа недела.

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Тием :vozbud::vozbud::vozbud:

Не се сеќавам кога последен пат сум бил добитен 4 дена во низа. :oleee: Утре на ситно , доста беа срчки за оваа недела.
Ја ги чекам уште бејзболиве, сите победуваат, вака да останат до крај ќе биди супер :)[DOUBLEPOST=1472610806][/DOUBLEPOST]@Del Boy И дај пиши нешто да се уплати за утре

Последно уредено:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.445
Поени од реакции
39.067
Утре ќе направам еден лист за 200-300 ден , ќе одмарам од големи уплати до наредното коло после репрезентативните паузи. :)

Член од
30 мај 2012
Мислења
2.005
Поени од реакции
3.057
Thiem 1
Radwanska 1
Dimitrov 1
Busta 1
Halep 1
Delpo 1

Јас овие ги пуштив на 9.500 носи 19.210 со одбиен данок. :)
Малку потешко Thiem другото си влезе рутински. Денеска тенисиве сите до еден излегоа само овие ми изгледаа со најмал ризик :)

И уште едно за 1000 околу 9000 чисти
Киргос h2 гемови
Јанг 1
Буста 3:0
Доналдсон h2 гемови
Чорич + конечен гемови 1 коеф.

Kajgana Shop

На врв Bottom