Кладилница (Генерална дискусија)

S

Samurai_Sk

Гостин
За овие три дена Египет 1, Холандија 1, Јужна Кореа 1, Норвешка 1, Германија 1 и Узбекистан 1

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.964
Поени од реакции
9.594
СКА + ЦСКА за денеска Уфа излезе веке како шо мислев

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Фабиано земи сет да ти ебам се мртво!
Нишикори ќе изгуби сет од Бекер, па дали е могуче ова.

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Ја овие ги пуштив на 500-ки, 7500 е добивка :)

Chicago Cubs - 1
Cleveland - 1
Washington - 2
Wawrinka - 2
Ferrer - 2
Fognini - 2
Millwall - 1
Cork City - 1

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Ебате Ивашката,имаше 4-2 и гејм топка,изеде брејк 4-3,па пак направи рибрејк и пак изеде брејк.Слепец. Тој да земе сет и Касаткина ги чекам,Касаткина одма на старт брејк ама овој глупиов осеќам 5-7 ќе изгуби и после во трет сет нешто слично како во првиот.(n)

А Гаврилова од 4-6 2-5 дупли брејк се враќа на 4-5 и брејк шанса и ништо.[DOUBLEPOST=1472575785][/DOUBLEPOST]Ска-Казан 1-0 трета минута,после тоа добиваат пет минути казна и изедоа три гола во три минути.Сега уште две минути имаат играч више Казан и СКА ќе изедат сигурно барем уште еден гол.:facepalm::facepalm::facepalm:

1-4 омг 10-та минута

А од УС Опен тешко некој годинава да види убавина.Втор ден и глупи резултати колку ти душа сака.

Последно уредено:
Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.136
ферер е дупка цела сезона пратете го долгиот во живо лупајте дури има убава квота на него, валуе од тука до месечина

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.964
Поени од реакции
9.594
Ска-Казан 1-0 трета минута,после тоа добиваат пет минути казна и изедоа три гола во три минути.Сега уште две минути имаат играч више Казан и СКА ќе изедат сигурно барем уште еден гол.:facepalm::facepalm::facepalm:

1-4 омг 10-та минута

А од УС Опен тешко некој годинава да види убавина.Втор ден и глупи резултати колку ти душа сака.
Да имаше некоја причина барем што го лупна глупакот така а ова голманчето изгубено во свемир беше имав намера да ја играм 1Х во живо незнам шо коеф ке беше ме мрзеше а ,може да излезе

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.136
ферер е дупка цела сезона пратете го долгиот во живо лупајте дури има убава квота на него, валуе од тука до месечина
за жал долгиот денес се мачи на прва серва изгледа грбот не му е така заздравен така да претпазливо но мора да се испрати и натаму мечов

ЕДИТ предаде

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
за жал долгиот денес се мачи на прва серва изгледа грбот не му е така заздравен така да претпазливо но мора да се испрати и натаму мечов

ЕДИТ предаде
Ја го имам Ферер пишано, пошто је предаде овој, да ли сега коефицентот ќе ми биди 1 за овој меч или се важи исто како да победил?

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.136
Ја го имам Ферер пишано, пошто је предаде овој, да ли сега коефицентот ќе ми биди 1 за овој меч или се важи исто како да победил?
само во Бетсити мислам се признава победа на Ферер во другите коеф 1

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802

Se nema sreka drugar,eve Halifax sto napravi .
Inace za vecer edino
Peterboro 3+
Gilingam 3+
Crusaders 1&4+
Linfild 1&4+
So znam,8koef .al mislam ne vredi da se staj nekoja para ..al prokleto kockarsko,ke staam mozda 500den.
Kakva greska napraviv,namesto onaka kako sto hi pisav tuka,gi klajv Gilingam gg3+,Linfild 1-1&4+,Crusaders 1-1&4+ i Peterboro 1&3+
Invalidite gubat 3:0 za 20min igra

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Да имаше некоја причина барем што го лупна глупакот така а ова голманчето изгубено во свемир беше имав намера да ја играм 1Х во живо незнам шо коеф ке беше ме мрзеше а ,може да излезе
Страшен гол за 5-5 у пм.. Ковалчук и Дацјук :bravobe:3/3 20-1 шутеви.. Мада џабе,не тепаа во регуларниот дел.Еј како можеа 4 гола за 3 минути да примат.:facepalm::facepalm: Не се толку јаки Казан,ама и голманот беше дупка.Петтиот гол беше страшно мизерен,директно од були.:popce:

Последни Вардар 57,5+ ми беа,се откинаа од голови.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.964
Поени од реакции
9.594
Mи идет да си пукам во колено :boksix:[DOUBLEPOST=1472583682][/DOUBLEPOST]
Страшен гол за 5-5 у пм.. Ковалчук и Дацјук :bravobe:3/3 20-1 шутеви.. Мада џабе,не тепаа во регуларниот дел.Еј како можеа 4 гола за 3 минути да примат.:facepalm::facepalm: Не се толку јаки Казан,ама и голманот беше дупка.Петтиот гол беше страшно мизерен,директно од були.:popce:

Последни Вардар 57,5+ ми беа,се откинаа од голови.
Мрши се Казан заедно со овој тренеров страшен глупак јас ке си умрам шшто не отидов да ја изиграм дупла шанса минимум 5 е биден коеф на 1-4 коа беше

Kajgana Shop

На врв Bottom