S
Samurai_Sk
Гостин
За овие три дена Египет 1, Холандија 1, Јужна Кореа 1, Норвешка 1, Германија 1 и Узбекистан 1
Да имаше некоја причина барем што го лупна глупакот така а ова голманчето изгубено во свемир беше имав намера да ја играм 1Х во живо незнам шо коеф ке беше ме мрзеше а ,може да излезеСка-Казан 1-0 трета минута,после тоа добиваат пет минути казна и изедоа три гола во три минути.Сега уште две минути имаат играч више Казан и СКА ќе изедат сигурно барем уште еден гол.
1-4 омг 10-та минута
А од УС Опен тешко некој годинава да види убавина.Втор ден и глупи резултати колку ти душа сака.
за жал долгиот денес се мачи на прва серва изгледа грбот не му е така заздравен така да претпазливо но мора да се испрати и натаму мечовферер е дупка цела сезона пратете го долгиот во живо лупајте дури има убава квота на него, валуе од тука до месечина
Ја го имам Ферер пишано, пошто је предаде овој, да ли сега коефицентот ќе ми биди 1 за овој меч или се важи исто како да победил?за жал долгиот денес се мачи на прва серва изгледа грбот не му е така заздравен така да претпазливо но мора да се испрати и натаму мечов
ЕДИТ предаде
само во Бетсити мислам се признава победа на Ферер во другите коеф 1Ја го имам Ферер пишано, пошто је предаде овој, да ли сега коефицентот ќе ми биди 1 за овој меч или се важи исто како да победил?
Kakva greska napraviv,namesto onaka kako sto hi pisav tuka,gi klajv Gilingam gg3+,Linfild 1-1&4+,Crusaders 1-1&4+ i Peterboro 1&3+![]()
Se nema sreka drugar,eve Halifax sto napravi .
Inace za vecer edino
Peterboro 3+
Gilingam 3+
Crusaders 1&4+
Linfild 1&4+
So znam,8koef .al mislam ne vredi da se staj nekoja para ..al prokleto kockarsko,ke staam mozda 500den.
Страшен гол за 5-5 у пм.. Ковалчук и ДацјукДа имаше некоја причина барем што го лупна глупакот така а ова голманчето изгубено во свемир беше имав намера да ја играм 1Х во живо незнам шо коеф ке беше ме мрзеше а ,може да излезе
Mи идет да си пукам во коленоДа имаше некоја причина барем што го лупна глупакот така а ова голманчето изгубено во свемир беше имав намера да ја играм 1Х во живо незнам шо коеф ке беше ме мрзеше а ,може да излезе
Мрши се Казан заедно со овој тренеров страшен глупак јас ке си умрам шшто не отидов да ја изиграм дупла шанса минимум 5 е биден коеф на 1-4 коа бешеСтрашен гол за 5-5 у пм.. Ковалчук и Дацјук3/3 20-1 шутеви.. Мада џабе,не тепаа во регуларниот дел.Еј како можеа 4 гола за 3 минути да примат.
Не се толку јаки Казан,ама и голманот беше дупка.Петтиот гол беше страшно мизерен,директно од були.
Последни Вардар 57,5+ ми беа,се откинаа од голови.
da gi ebu sve nemogasva edn gol da dadev :sШтутгарт Кикерс да збрцаат гол може.