- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 778
- Поени од реакции
- 447
500-киИ колку пари уплати?
500-киИ колку пари уплати?
Па подобри ти било да ги ставиш на рулет на црно или црвено. Таму шансите да дибјеш ти се 49% а добивката ти е колку уплатата. Овде шансите да добиеш на овој тип ПРЕД мечот ти беа помали од 50%, а добивката 60% на уплатата.500-ки
Добро, не ја гледаше во Синсинати против Барбора?Од друга страна Бушар заигра добро во задње време,
Е јебига, ако се разбираш дотолку у тенис дај кажи нешто за утре на поголема уплата, шо да речам другоПа подобри ти било да ги ставиш на рулет на црно или црвено. Таму шансите да дибјеш ти се 49% а добивката ти е колку уплатата. Овде шансите да добиеш на овој тип ПРЕД мечот ти беа помали од 50%, а добивката 60% на уплатата.
Нема врска, ми се смачи да објаснувам, само ти дрмај по коефициенти, букмејкерите трева пасат.![]()
100%.Е јебига, ако се разбираш дотолку у тенис дај кажи нешто за утре на поголема уплата, шо да речам друго![]()
Хаха, заебанција на страна, пиши нешто за утре да уплатиме што мислиш оти е посигурно дур не дојди викенд, поточно фудбалите100%.
Џабе е, овој коњов никаков не може да го победиСега му е мајката на Фоњини,сад или никад.![]()
Ај се вред, ги одбегнав. Ами како Томиќ губа од факинг Џумхур, како изгуби Гофан? И за крај ова шо неам зборови, талентираната тенисерка Касаткина, толку сум изнервиран од ова неам коментар.Пази, ја свесно преземав ризик за Бушар, знаејќи ја каква е, поради неколку причини. Синиакова дојде директно на УС Опен, од земја на бетон, плус немаше тепано ниту една добра тенисерка во последните две сезони освен лани Веснина на АО, али Веснина беше повредена тогаш. Од друга страна Бушар заигра добро во задње време, плус има голема поддршка од публиката на американско тло, али се е џабе кога нема во црпката. Мајке ми задњи бет ми е ова на неа, кур ме боли со кој сака нека игра.
Исто денес мислам добар бет беше контра хендикеп против Делпо...
Фоњини ужасен бет, Габашвили е одличен тенисер, Фоњини ретард како и Бушар.
Ја ги чекам уште бејзболиве, сите победуваат, вака да останат до крај ќе биди суперТием
Не се сеќавам кога последен пат сум бил добитен 4 дена во низа.Утре на ситно , доста беа срчки за оваа недела.
Малку потешко Thiem другото си влезе рутински. Денеска тенисиве сите до еден излегоа само овие ми изгледаа со најмал ризикThiem 1
Radwanska 1
Dimitrov 1
Busta 1
Halep 1
Delpo 1
Јас овие ги пуштив на 9.500 носи 19.210 со одбиен данок.![]()