Del Boy
You plonker!
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 12.445
- Поени од реакции
- 39.067
Bet City. Јас само таму уплаќам тенис.Која кладилница го има Изнер со 1.5 разлика во сетови?
2.5 е во Моцарт?
Bet City. Јас само таму уплаќам тенис.Која кладилница го има Изнер со 1.5 разлика во сетови?
2.5 е во Моцарт?
И на Бушар. Еве погледни го овој два три поста погоре. Не знам од каде некому му доаѓа идеја да се клади на психото Фоњини на бетон против Габашвили кој има страшни равни удари. После Цацко им е крив.![]()
Па подобри ти било да ги ставиш на рулет на црно или црвено. Таму шансите да дибјеш ти се 49% а добивката ти е колку уплатата. Овде шансите да добиеш на овој тип ПРЕД мечот ти беа помали од 50%, а добивката 60% на уплатата.
Нема врска, ми се смачи да објаснувам, само ти дрмај по коефициенти, букмејкерите трева пасат.![]()
Значи жени и се е можно ... кога го напишав постов играше како посрана в гаќи не можеше да се состави и наеднаш од 0-4 направи 6-4 во прв сет сега еве ја 5-2 води абе мамицата нивна да им ебам !Тешко Возниацки сет да земит .. тешко и 20.5 + дека ќе ојт .
Замисли како ми беше мене ја чекав 20.5+... све што требаше е да го земе гемот за 5-5 ..Кузњецова уште една на мојот список ејјјј ја имам да тепа од 4-0 губи 4-6 згора на тоа и во вториот сет губеше 5-2 и стигна 5-4 и 30-0 и на 30-30 имаше волеј што не смееше да го промаши и тап у мрежа и изгуби од 30-0