Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Аце Костоски 8,5 е у спортлајф, чист минус!

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
Мозе да се сврзуваат поише играчи од иста текма у сл?

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Запнавте за кошарката, не кажувате ништо на трева шо ќе направат ова нашиве :icon_lol:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.877
Поени од реакции
116.168
Da se razbirase tolku stefan nemase sekoj vtor mec da go promasuva.;) Go zaeba deckoto za querrey vo dubl.
Јас му реков какви се околностите, а не да не ја игра таа утакмица, што уствари и испадна така, тесен меч, во три сета... Кога упаќаш нешто треба да ги земеш во обзир сите фактори. Еве ги погодив вчера Шарди и Паире со по 2.60 квота, и што сеа Господ ли сум ако сум ги погодил? Не, едноставно квотите вредеа со оглед на околностите во кои се наоѓаа нивните противници. Еве ти за утре Винчи-Бушар 2ка околу 2.20 квота и Макарова-Младеновиќ 2ка, околу 2.50, плус Паире да му земе сет на Цонга. Винчи језда ја тепаше пред овој турнир Бушар 6-0 6-1 ама тоа не е никаков одраз на силите во моментов. Бушар кога е во форма, како во моментов, тогаш сите ги тепа освен Серена да речеме. Макарова вчера три пати бараше медикал тајм аут, не е скроз фит, а Младеновиќ нема изгубено сет чинам на турниров. Одлична е Кики, мислам дека ќе ја преврти Макарова. Паире е збеснат начисто, и треба околу 1.40 да има да земе сет, што според мене ќе се случи бидејќи игра одлично во последно време. Ритернира добро, бекендот му е топ 5 во светот, само да не биде со главата во некоја од дискотеките во Њу Јорк. :D

П.с. Тием за вечер мислам дека може да изненади, 3 квота против Андерсон. Исто според мене овер 3.5 сета е зицер, 1.5 во Моцарт. Би требало да се млатат 4 или 5 сета, одлично играат и двајцата.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Шо е работава со ПСЖ-Ст. Рафаел ракометов? На рез.ком таман си се коеф, ПСЖ е напишан домаќин и е 1.15 за кец. Во вилхил беше обратно, Ст. Рафаел беше напишан домаќин и 1.15 коеф, а за ПСЖ 2-ка беше 8.00 :LOL: По таа мисла, си ја изиграв ПСЖ 2-ка хен. на 5.5. Е сега гледам во ливчето пишува Ст. Рафаел-ПСЖ 2 (5.5) Како се сметаше хендикепов во вилхил, на домашната екипа? Или како што е напишан, во случајов во корист на ПСЖ?

B

Blade Torch

Гостин
Се наполнија кладиониците од контра-патриотските уплати. Така така македонче, оди против својето,НАЈДОБРОТО,НАЈЛАВОВСКОТО,НАЈЈАКОТО!

G

Goldie

Гостин
Се наполнија кладиониците од контра-патриотските уплати. Така така македонче, оди против својето,НАЈДОБРОТО,НАЈЛАВОВСКОТО,НАЈЈАКОТО!
Чекај рано е, немој да направат 15 разлика само у последнава четвртина

Kajgana Shop

На врв Bottom