Da se razbirase tolku stefan nemase sekoj vtor mec da go promasuva.
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
Go zaeba deckoto za querrey vo dubl.
Јас му реков какви се околностите, а не да не ја игра таа утакмица, што уствари и испадна така, тесен меч, во три сета... Кога упаќаш нешто треба да ги земеш во обзир сите фактори. Еве ги погодив вчера Шарди и Паире со по 2.60 квота, и што сеа Господ ли сум ако сум ги погодил? Не, едноставно квотите вредеа со оглед на околностите во кои се наоѓаа нивните противници. Еве ти за утре Винчи-Бушар 2ка околу 2.20 квота и Макарова-Младеновиќ 2ка, околу 2.50, плус Паире да му земе сет на Цонга. Винчи језда ја тепаше пред овој турнир Бушар 6-0 6-1 ама тоа не е никаков одраз на силите во моментов. Бушар кога е во форма, како во моментов, тогаш сите ги тепа освен Серена да речеме. Макарова вчера три пати бараше медикал тајм аут, не е скроз фит, а Младеновиќ нема изгубено сет чинам на турниров. Одлична е Кики, мислам дека ќе ја преврти Макарова. Паире е збеснат начисто, и треба околу 1.40 да има да земе сет, што според мене ќе се случи бидејќи игра одлично во последно време. Ритернира добро, бекендот му е топ 5 во светот, само да не биде со главата во некоја од дискотеките во Њу Јорк.
П.с. Тием за вечер мислам дека може да изненади, 3 квота против Андерсон. Исто според мене овер 3.5 сета е зицер, 1.5 во Моцарт. Би требало да се млатат 4 или 5 сета, одлично играат и двајцата.