Кладилница (Генерална дискусија)

G

Goldie

Гостин
Ај тие што пратите тенис кажете ми што има поголеми шанси да излезе (според вас)
Шарди да победи против Чилич или Лопез да го добие Фоњини со 2 гема хендикеп ?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ај тие што пратите тенис кажете ми што има поголеми шанси да излезе (според вас)
И то и то се со големи шанси да не влезат како шо типуваш. :)

G

Goldie

Гостин
И то и то се со големи шанси да не влезат како шо типуваш. :)
Еден од тие ќе играм само кој ќе видиме (затоа барам совет од овие што се разбираат во тенисот). Инаку оти што им фали на типовите, Шарди на тврда подлога е солиден само порази од Новак и Надал има, ги победи Карлович и Иснер во Монтреал што се јаки сервери а и Ферер вчера го доби со 3-1 додека Чилич едвај тепаше со Кукушкин. Вреди мислам да се изигра на 2.6

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Еден од тие ќе играм само кој ќе видиме (затоа барам совет од овие што се разбираат во тенисот). Инаку оти што им фали на типовите, Шарди на тврда подлога е солиден само порази од Новак и Надал има, ги победи Карлович и Иснер во Монтреал што се јаки сервери а и Ферер вчера го доби со 3-1 додека Чилич едвај тепаше со Кукушкин. Вреди мислам да се изигра на 2.6
Јас мислам дека и Чилич и Фоњини ќе добијат.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
ништо не ти вреди коеф на андерсон 14тиот и 20тиот на ранг листата играат и тоа тием добива нагорна форма и квалитет нон стоп...........овде коеф треба да биде изедначен за двата
Немав време да уплатам денес али во ова бев најсигурен све друго беше рандом од фудбалите и мислам ниеден неизлезе
Овие шо ги иам на аватар за утре
Автомобилист 1 1,80 очекувам уште еднаш да калапам поради нив

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.356
Поени од реакции
7.122
ради формата Шарди мислам најдобро е 3.5+ сета како тип,иначе Карлович и Иснер имаат катастрофа ритерн на солиден сервер практично нула,додека Чилич не е до толку катастрофален,со Ферер ти кажаа зошто помина глатко,нема шанса Шарди лесно да го помине напорниот Ферер доколку е во топ форма

Лопез - Фоњини не е пар за прогнозирање

Член од
29 ноември 2014
Мислења
321
Поени од реакции
115
Вавринка 33,5 + 1,90
Федерер 39,5 - 1,90
Chan Y. J./Chan H-C. 1 1.50
Hingis M./Mirza S. 2:0 1.65
за денеска овие ке ги измиксам :D
Шарди со Чилич се 50:50
Лопез фаворит според мене

G

Goldie

Гостин
Сепак ќе го избегнам тенисот, ќе одам со Холандија - Македонија 137.5+ би требало без поголеми проблеми и двете да дадат по 70+

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Хрвативе според ростеров не се за потценување, повеќето играат во големи тимови, може денес да ги тепаат Грциве? 2,55 имаат хрвативе..

Член од
29 ноември 2014
Мислења
321
Поени од реакции
115
Сепак ќе го избегнам тенисот, ќе одам со Холандија - Македонија 137.5+ би требало без поголеми проблеми и двете да дадат по 70+
Makedonija ne dava 70 cera poveke trojki dadea inace nemase ni 50 da dadat

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Хрвативе според ростеров не се за потценување, повеќето играат во големи тимови, може денес да ги тепаат Грциве? 2,55 имаат хрвативе..
Ништо чудно да тепа Хрватска. Солидна репрезентација, домашен терен, иако грците се многу јаки, има мал простор за изненадување. Вреди за коефициентот.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.445
Поени од реакции
5.570
Бојан Богдановиќ го пропушта мечот денеска за Хрватска, пазете.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Член од
23 август 2010
Мислења
39.890
Поени од реакции
116.208
Lopez e cist kec denes.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
@Tomasino da ne znaes zosto e tolku.visok koeficientot na Kil denes?
колку да биде? овие се појачаа, додека Кил ги изгуби Јиха и Палмарсон.[DOUBLEPOST=1441539356][/DOUBLEPOST]
Ништо чудно да тепа Хрватска. Солидна репрезентација, домашен терен, иако грците се многу јаки, има мал простор за изненадување. Вреди за коефициентот.
Без Богданович е Хрватска затоа е висок.

Kajgana Shop

На врв Bottom